Головна  →  Новини  →  14 грудня 2016

Екскурсія для бійців АТО

10 грудня 2016 року спеціалісти Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для 26 сімей бійців АТО організували екскурсію по Гоголівським місцям до мальовничої Полтавщини.

Маршрут подорожі пролягав через відомий курорт мінеральних вод Миргород – дуже живописне, тихе та привітне місто, навіть в засніжену морозну зимну пору.

Наші бійці та їх сім’ї відвідали Великі Сорочинці – село, в якому щороку в серпні місяці проходить відомий Національний Сорочинський ярмарок. Також тут знаходиться літературно-меморіальний музей Миколи Гоголя та Спасо-Преображенська церква, відома не лише тим, що саме в ній хрестили письменника, а й своїм унікальним семиярусним різьбленим іконостасом, що містить понад сто ікон.

Завершилася екскурсія поїздкою на батьківщину Гоголя – село Гоголево, де знаходиться музей-садиба та турботливо відтворений батьківський будинок родини письменника.

Подорож Полтавщиною тривала цілісінький день і сім’ї наших бійців дуже задоволеними та сповненими нових вражень повернулися додому.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку