Головна  →  Новини  →  3 липня 2015

Віталій Кличко презентував відкриті приймальні мера в Оболонському районі

Віталій Кличко презентував відкриті приймальні мера в Оболонському районі

03 липня 2015 року мер Києва Віталій Кличко презентував проект «Відкриті приймальні мера» в Оболонському районі. Такі приймальні дають можливість напряму звернутися з будь-яким питанням до столичної влади і оперативно отримати належне реагування. Загалом у місті встановлять 60 відкритих мобільних приймалень мера. Кожна приймальня містить переносну урну, де кияни зможуть залишати звернення на адресу мера. Віталій Кличко запевнив, що всі звернення і скарги мешканців столиці будуть належним чином зареєстровані, розглянуті і вирішені. Крім того, у відкритих приймальнях мера городяни зможуть отримати довідкову і корисну інформацію: про адреси точок соціального хліба, про порядок оформлення субсидії, про можливості, які дає картка киянина тощо.

«Я кожного дня спілкуюся з людьми, виїжджаю, проводжу прийом громадян. Але не кожен киянин має можливість прийти чи приїхати до мерії і звернутися зі своїм питанням. Дуже важливо мати безпосередній контакт з людьми, щоби вони могли звернутися і отримати відповідну реакцію. Тож я вийшов з ініціативою створити відкриті приймальні мера. Вони будуть розташовані у кожному районі Києва», – зазначив Віталій Кличко.

Також у заході взяв участь голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак, який поспілкувався з мешканцями району, відповів на хвилюючі їх питання та запевнив, що всі вони будуть якнайшвидше опрацьовані.

Найбільше присутні задавали питання пов’язані з перевіркою дозвільної документації на розміщення малих архітектурних форм, проблемами стихійної торгівлі, дозволів на виконання будівельних робіт.

За матеріалами сайту kievcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку