Головна  →  Анонси  →  7 вересня 2021

Новий навчально-просвітницький проект для бажаючих створити якісне та сучасне ОСББ: "Створюємо ОСББ та крокуємо з професіоналами"

Новий навчально-просвітницький проект для бажаючих створити якісне та сучасне ОСББ:

Наша головна мета - професійно створені, а значить ефективні та абсолютно прозорі  для співвласників ОСББ.
Поєднавши досвід юриста, бухгалтера та керуючого ви отримаєте високоякісний інструмент у вигляді ОСББ для вашого будинку.
Наразі, більшість ОСББ - це  аматорсько - добровільна робота окремих ентузіастів, яка виснажує як голів та членів правління, так і мешканців будинку.
Ми ж вміємо робити ОСББ сучасним, ефективним, логічним та головне - жорстко контрольованим з питань фінансів, безпеки та якості обслуговування.
 
Автори та спікери:
Кальченко Наталія - юристка з питань створення та функціонування ОСББ, національний консультант Проекту ЄС/ПРООН HOUSES по м.Києву 2019-20рр.
Бородіна Юлія - одна з засновників та керівників управляючої компанії «Домолад», заступник голови асоціації Осбб міста Києва по роботі з монополістами.
Катрич Олена - засновник бухгалтерської компанії по супроводу ОСББ та ЖБК, консультант Проекту ЄС/ПРООН.
 
Наші спікери - виключно практики, тому ви отримаєте готові кейси вирішення реальних проблем, ми допоможемо уникнути багатьох помилок, запропонуємо різні варіанти та підходи на базі досвіду ОССБ та ЖБК міста.
 
Ви можете відвідати як всі семінари, так і окремі тематичні блоки. Навчання безкоштовне.


vcentri.com 

Перейти до спискуВерсiя для друку