Головна  →  Анонси  →  5 серпня 2021

Із 18 до 25 серпня у Київському молодіжному центрі проходитиме безкоштовний онлайновий курс «Секрет успіху»

Із 18 до 25 серпня у Київському молодіжному центрі проходитиме безкоштовний онлайновий курс «Секрет успіху» 2.0. Він буде корисний для всіх, хто давно хотів розібратися в темі лідерства і, власне, самому стати лідером. До того ж, у процесі учасники підвищать комунікативні навички і дізнаються, що таке особистий бренд і як його потрібно будувати. Про це повідомляє Київський молодіжний центр.

Курс складатиметься з 4 частин, кожна з яких присвячена окремому тематичному блоку:

  1. «Майстерність комунікації = досягнення результату». Спікерка – Анна Демченко, командна тренерка, бізнес коуч, психологиня, арт-терапевтка.
  2. «Ти – лідер?» Спікер – Микола Паламарчук, інтелект тренер, співзасновник Всесвітньої Асоціації Super Jump.
  3. «Самоорганізація = успіх». Спікерка – Вікторія Буник, бізнес-тренерка, коуч, фасилітатор, розкриває теми сервісу, психології бізнесу та свідомого лідерства.
  4. «Побудова особистого бренду». Спікер – Олег Філішин, автор преміум-програми BOOT-CAMP із особистого бренду, запустив перший в Україні марафон із особистого бренду з зірками.

«Вроджене лідерство чи набуте? В якомусь сенсі це вже стало риторичним питанням. Але що точно об’єднує ці два поняття, так це те, що справжній лідер постійно розвивається, самовдосконалюється, хоче отримувати нові знання та інсайти. Тому наш курс якраз підійде і тим, хто тільки став на шлях до лідерства і тим, хто хоче продовжувати залишатися лідером», – стверджує кураторка проєкту в Київському молодіжному центрі Аліна Качукова.

Для участі в курсі необхідна реєстрація: https://cutt.ly/0m2FiMP.

Київський молодіжний центр

Перейти до спискуВерсiя для друку