Головна  →  Анонси  →  18 грудня 2020

Діана Попова: Цьогорічне засвічення головної ялинки країни можна буде побачити онлайн

Традиційно, 19 грудня, у День святого Миколая о 19:00 відбудеться святкове засвічення головної ялинки країни на Софійській площі.

«Ми з нетерпінням чекаємо тієї миті, коли поринемо в новорічну казкову атмосферу. І зробили все можливе, аби вона була безпечною. Звісно, на всіх новорічних локаціях буде контроль за дотриманням карантинних правил. Проте просимо й відвідувачів відповідально поставитись до встановлених вимог – тримати соціальну дистанцію та носити засоби безпеки! Ті, хто не матиме можливості потрапити на засвічення новорічної красуні, зможуть зробити це онлайн. Трансляцію дійства проведе ТРК «Київ», а також його можна буде побачити на Youtube каналі ТРК «Київ»Youtube каналі КМДА та Офіційному порталі Києва», – зазначила директорка Департаменту культури Діана Попова.

Нагадаємо, що для уникнення скупчення людей цьогорічний новорічний маршрут простягається на 8 км та має 7 локацій: Софійська площа, Арка дружби народів, пішохідно-велосипедний міст, парк «Володимирська гірка», Алея художників, Андріївський узвіз та Контрактова площа.

Головна ялинка країни височітиме на Софійській площі, головна ялинка Києва – біля Арки дружби народів, а центральна ялинка Подолу стоятиме на Контрактовій площі. Також святкування проходитиме без фестивалів, концертів, великих сцен, фуд-кортів, будуть лише сувеніри та гарячі напої. Натомість новорічний маршрут матиме безліч інших цікавинок: світлові артінсталяції, фотозони, атракціони, гірки, ковзанки тощо.

kyivcity.gov.ua

 
Перейти до спискуВерсiя для друку