Головна  →  Анонси  →  9 грудня 2020

9 грудня у рамках акції проти насильства в Києві підсвітять банер «Не мовчи про важливе!»

9 грудня о 17:00 на фасаді Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (КМЦСССДМ) буде  підсвічено  банер «Не мовчи про важливе!». Соціальна реклама спрямована на підвищення рівня обізнаності киян та формування нульової терпимості до будь-яких проявів насильства та дискримінації у межах щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства».

Місце проведення: вул. Олександра Довженка, 2 (ст. м. «Шулявська»), Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Детальніше – за тел.: 456-77-81, (097) 528-96-09, (063) 349-55-69. 

Довідково.

У рамках акції, яка триває з 25 листопада до 10 грудня, спеціалісти мережі центрів соціальних служб столиці долучились до проведення перформенсу «Не мовчи про важливе» у Голосіївському, Деснянському та Подільському районах. Заходи проводили співпраці зі Службою у справах дітей та сім’ї і КМЦ «Родинний дім».

Протягом акції працівники КМЦСССДМ надавали фахові консультації на кризовій лінії ГО «Ла-Страда» з питань домашнього насильства, розповсюджували друковану продукцію з координатами, куди звернутися за допомогою у ситуації насильства.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку