Головна  →  Анонси  →  6 жовтня 2020

10 жовтня до Дня захисника України в Києві відбудеться національно-патріотичний фестиваль учнівської молоді «Патріотичний Non-Stop»

10 жовтня з 10:00 до 14:00 на території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» відбудеться національно-патріотичний фестиваль учнівської молоді Києва «Патріотичний Non-Stop». Захід присвячений Дню захисника України. Про це повідомив Департамент освіти і науки.

Участь у заході візьмуть учні, вихованці гуртків національно-патріотичного, туристсько-спортивного та краєзнавчого спрямування закладів освіти столиці.

У програмі фестивалю:

  • робота презентаційних майданчиків національно-патріотичного спрямування, комплексних туристсько-спортивних та краєзнавчих локацій;
  • проведення майстер-класів, показові виступи;
  • привітання працівників освітньої галузі, які будуть нагороджені відзнакою Київського міського голови – медаллю «Честь. Слава. Держава».

Також учасники фестивалю зможуть відвідати оглядову екскурсію виставковими залами, територією Київської фортеці та експозицію військової зброї початку ХХ ст.

Організатори: комунальний позашкільний навчальний заклад «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання», Київський міський будинок вчителя за сприяння НІАМ «Київська фортеця» та за підтримки Департаменту освіти і науки Києва.

Увага! Наявність засобів індивідуального захисту (гумові рукавички, маски/респіратори/тощо) обов’язкова.

Місце проведення: вул. Госпітальна, 24-А, Національного історико-архітектурний музей «Київська фортеця».

Контактна особа: Майдибура Альона, 095-171-16-72.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку