Головна  →  Новини  →  4 лютого 2020

Відбулось чергове засідання Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації

Відбулось чергове засідання Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації

Сьогодні, 04 лютого 2020 року, під головуванням Олександра Цибульщака та за участі заступника голови Сергія Блохова, керівника апарату Ірини Пашко, членів Колегії та керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулось засідання Колегії.

Під час Колегії, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1. Звіт про стан забезпечення громадського порядку та боротьби із злочинністю на території Оболонського району міста Києва за 2019 рік (доповів: Худяков Євгеній Олексійович – начальник Оболонського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві).

2. Про підсумки організації цивільного захисту Оболонського району м. Києва за 2019 рік (доповіли: Гомон Олександр Володимирович – начальник відділу з питань цивільного захисту та Рябоконь Валерій Анатолійович – головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Оболонського районного управління Державної служби з питань надзвичайних ситуацій України у м. Києві).

За результатами проведення Колегії складено протокол доручень.

Окрім того, під час засідання Колегії Подяками та Вітальними листами голови Оболонської райдержадміністрації за бездоганне виконання службових обов’язків у сфері цивільного захисту за підсумками 2019 року були нагороджені працівники підприємств, установ та організацій району.

Перейти до спискуВерсiя для друку