Головна  →  Анонси  →  15 липня 2019

Семінарське заняття "Законодавчі засади щодо здійснення захисту законних прав та інтересів дітей. Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини"

До уваги

керівників структурних підрозділів ГТУЮ у місті Києві, юридичних служб місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій в місті Києві

У рамках заходів з підвищення кваліфікації працівників юридичних служб місцевих органів виконавчої влади, державних підприємств, установ та організацій в місті Києві 19.07.2019 р. у приміщенні Головного територіального управління юстиції у місті Києві  відбудеться чергове семінарське заняття:

«Законодавчі засади щодо здійснення захисту законних прав та інтересів дітей. Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини».

Спікер семінару: Танцюра Валерій Анатолійович – начальник Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, пров. Музейний, 2-Д (актова зала).

Початок о 15 год.

Просимо знайти можливість делегувати для участі в цьому заході працівників від кожного структурного підрозділу (щонайменш одного).

Довідки за тел.: 541-00-41.

 

Управління реєстрація правових актів Головного територіального управління юстиції у місті Києві  

Перейти до спискуВерсiя для друку