Головна  →  Новини  →  11 червня 2019

Під час апаратної наради обговорили важливі питання життєдіяльності Оболонського району

Під час апаратної наради обговорили важливі питання життєдіяльності Оболонського району

Сьогодні, 11 червня 2019 року, під головуванням Олександра Цибульщака та за участю першого заступника голови Людмили Сагайдак, заступника голови Мар'яни Некрасової, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулась апаратна нарада.

Розпочалась нарада з урочистостей. Олександр Цибульщак привітав команду працівників Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, яка виборола І загальнокомандне місце у спортивних змаганнях Київської міської спартакіади серед збірних команд державних службовців.

Під час наради, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1. Про стан забезпечення доступності громадян з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів загального користування в Оболонському районі м. Києва.

Доповіли: 

Головко Олександр Олексійович – начальник управління начальник управління будівництва, архітектури та землекористування;

Кукурудза Петро Іванович – в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва»;

Ковальчук Марія Олексіївна – директор комунального підприємства по утриманню зелених насаджень);

Куліков Олег Михайлович – начальник КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них».

2Про хід виконання робіт по проектам Громадського бюджету (бюджету участі) в Оболонському районі міста Києва (доповіла: Макельська Світлана Кирилівна – начальник відділу  планування та економічного аналізу доходів бюджету фінансового управління).

За результатами проведення наради складено протокол доручень.

Перейти до спискуВерсiя для друку