Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

За сприянням голови Оболонської РДА пройшов аукціон під назвою «Бахмут. Звільнення. Відновлення».

Опубліковано 08 вересня 2023 року о 16:42

Кирило Фесик  - голова Оболонської РДА на своїй сторінці у Фейсбук розповів про важливу подію, що відбулася:
 
"Коли до мене близько місяця тому звернувся Sergiy Kostyanchuk з ідеєю організувати аукціон присвячений до Дня міста Бахмут, я спочатку мав досить скептичну думку щодо цього. На що Сергій зазначив, що він може організувати все сам, а мене просто запросити у якості гостя.
Передусім, моє небажання організовувати подібний захід було пов’язано з рядом несправедливих анонімних публікацій про аукціони, до організації яких я, з рядом благодійних фондів, вже мав безпосереднє відношення.
Але, побачивши щире бажання Сергія зробити щось хороше, я зрозумів, що буде слабкістю з мого боку стояти осторонь цієї щирої мети.
В процесі еволюції ідеї, я поспілкувався з оболонцем та нашим другом Mikhail Shaiba, який служить в ІІІ Окремій штурмовій бригаді, яка вже протягом девʼяти місяців займається визволенням Бахмуту.
Послухавши його і замислившись над тим, на скільки той світ, в якому живе він та його побратими, відрізняється від того світу, в якому живе більшість киян, я зрозумів, що просто необхідно організувати захід, який приверне увагу суспільства на важливість постійної допомоги Збройним силам України та вчергове актуалізує необхідність максимального сприяння нашому війську. Ще раз нагадає кожному, що ми всі живемо у мирному місті воєнного часу саме завдяки нашим Героям на передовій!
Так, було прийнято рішення організувати аукціон під назвою «Бахмут. Звільнення. Відновлення».
Наш район багато взаємодіє з Бахмутським хабом та з багатьма людьми, які вимушені були покинути це Героїчне місто і які також на собі відчувають небажання значної частини суспільства перейматися проблемами людей, які втратили свої міста через війну.
Загалом, всі ці аспекти і спонукали втілити в життя ідею з організації благодійного аукціону, який мав на меті зібрати кошти на допомогу ІІІ Окремої штурмової бригади.
 
Щиро вдячний моєму другу та постійному соратнику по добрим справами Mykola Kalashnyk за те, що тільки-но дізнавшись про наміри організації цього заходу, він наполіг на своїй участі в його реалізації, його вклад в реалізацію цього проекту важко переоцінити.
 
Спонсорами виступили мої колишні партнери, а нині друзі, адвокатське об'єднання Mitrax, а також наші незмінні партнери Мережа гастромаркетів WINETIME, окрема подяка Леван Кантарія за постійну готовність допомогти.
 
Сам збір коштів відбувався на прямий рахунок Благодійного фонду «Support AZOV».
Також наш захід особисто відвідав перший заступник начальника КМВА, генерал-майор Кидонь Володимир Іванович, який свого часу був командиром угрупування на Бахмутському напрямку. На нашому заході він також відзначив нагородою начальника Бахмутської міської військової адміністрації Олексій Рева.
 
Окремо хочу подякувати видатному українському шоумену, телеведучому та актору Євгенію Кошовому за те, що долучився до нашого заходу абсолютно безкоштовно та виступив не лише ведучим заходу, але й в якості партнера, надавши для продажу, ексклюзивні лоти.
Запрошували ми виключно тих людей, які мають дружні та довірливі відносини з кимось зі співорганізаторів. Захід пройшов в хорошій сімейній атмосфері. Я щиро дякую усім, хто активно долучився, лотів було продано не багато, але усі вони, мають реальну цінність!
 
Про суму та що на неї придбано, окремо повідомить «Support AZOV».
 
Окремо щодо спекуляцій про попередні аукціони до організації яких я був причетний, запевняю усіх, що кожна зібрана на них копійка була направлена на Захисників, в тому числі на ІІІ Окрему штурмову бригаду, 3-й Батальйон Свобода Бригади швидкого реагування «Рубіж» НГУ, також батальйони територіальної оборони 244, 128, 129, 206, 131 та багато інших підрозділів.
 
Слава кожному Захиснику! Слава Героям! Слава Україні!"
 
 
 
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux