Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці Незалежності України в Оболонському районі відбулись урочистості

Опубліковано 23 серпня 2017 року о 11:37

23 серпня 2017 року о 08:15 голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак разом з представниками громадськості району поклали квіти до пам’ятного знаку Героям України, які ціною власного життя захищали нас від ворогів та до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, які загинули на Майдані Незалежності під час вікопомних подій, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Після покладання квітів відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України на майданчику біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

«Протягом багатьох віків українському народові доводилося відстоювати своє право на історичне існування, на свою національну та державну незалежність. Українці завжди прагнули жити вільно, сповідувати свої традиції та звичаї. Ми дійшли до своєї мети – вибороли незалежність, проголошення якої стало своєрідною точкою відліку нового етапу історії України. Нам з вами судилося жити та творити новітню українську державу. Ми - незалежна нація, Україна - самостійна держава. Я вірю, що спільними зусиллями кожного з нас ми піднімемо нашу країну до рівня багатої європейської держави», - зокрема зазначив Олександр Леонідович. 

Ще кілька років тому ми не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер же мирне небо опалене полум’ям війни на Сході України. Ще кілька років тому ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні – Героям слава», а тепер вони набули нового реального непідробного змісту. Під час церемонії мужні доблесні воїни-герої, які зі зброєю в руках захищають східні кордони України, героїчно воюють, захищаючи рідну землю і кожного з нас за особисту мужність і відвагу, високий професіоналізм та вірність військовій присязі, за відданість своїй Вітчизні та українському народові були нагороджені відзнаками Президента України «Захисник Вітчизни, Міністерства Оборони України «Знак пошани», «За взірець у військовій службі ІІ ступеня», начальника Генерального штабу Збройними Силами України у вигляді спеціального нагрудного знаку «Учасник АТО» та відзнакою військового комісара Оболонського районного у м.Києві військового комісаріату «Перші в строю».

Під час урочистостей шістнадцятирічні юнаки та дівчата, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві отримали головний документ – паспорт громадянина України.

Хай живе Україна! Навіки – вільна! Навіки – незалежна! Хай мир, спокій та щастя панують на нашій рідній землі! Слава Україні! Героям слава!

Захід супроводжували святкові марші та популярні мелодії у виконанні оркестру Головного управління Національної поліції у місті  Києві.

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux