Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Вітаємо підприємство «Медапаратура» з 90-річним ювілеєм!

Опубліковано 02 листопада 2021 року о 15:51

Цими днями відзначає 90-річний ювілей Київське виробниче об’єднання «Медапаратура» – вітчизняний виробник рентгенівського діагностичного обладнання, одне з промислових підприємств Оболонського району. Кращі працівники підприємства були відзначені Подяками Київського міського голови Віталія Кличка та голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Кирила Фесика. На заході був присутній ветеран підприємства Олевський Олег Петрович, який пропрацював на підприємстві 68 років, прийшовши на завод у 15 років!

Вітаємо колектив підприємства зі святом і бажаємо отримати друге дихання, а сторічний ювілей зустріти у розквіті та на професійному злеті.

 

Про підприємство:

Історія медичного приладобудування України та історія Київського об’єднання «Медапаратура» розпочалися одночасно у Києві в 1931 році. Тоді на базі рентгенівських майстерень по вулиці Льва Толстого, 9 був утворений завод «РЕНТОК», на Подолі  збудована фабрика зуболікарських борів, а по вулиці Пимоненка введено в експлуатацію завод хірургічних інструментів «Медінструмент». На базі цих підприємств і було створено виробниче об’єднання.

Нові розробки колективу об’єднання забезпечують медичні установи України та інших країн сучасною діагностичною технікою. Сьогодні в Україні експлуатується понад 500 рентгенівських комплексів виробництва  КВО «Медапаратура», в том числі в Києві – 84.

Сучасне обличчя підприємства визначають рентгенівські діагностичні комплекси різної конфігурації з цифровою обробкою зображення. В першу чергу це класичні комплекси на три і два робочих місця для проведення всіх видів рентгенодіагностичних досліджень.

У тому числі швидкою та недорогою діагностикою легенів за допомогою функції лінійного ТОМОСИНТЕЗУ, що дозволяє ідентифікувати основні прояви КОВІД-19 (COVID-19) навіть на ранніх стадіях їх появи, дозволяючи вчасно взяти на контроль перебіг хвороби.

Для більш вузького спектра досліджень популярністю у медичного персоналу користуються флюорографічні апарати, недорогі універсальні рентгенівські апарати, оснащені сучасними цифровими приймачами і спеціалізованими програмно-апаратними комплексами. З метою наближення сучасної діагностики до пацієнтів віддалених районів сільської місцевості, фахівцями підприємства розроблено серію пересувних рентгенофлюорографічних кабінетів з різною комплектацією діагностичного обладнання.

На підприємстві впроваджена і функціонує система менеджменту якості, яка гарантує постійну високу якість товарів і послуг, що підтверджується міжнародними сертифікатами якості ISO 9001 та ISO 13485.

Продукцію під маркою об’єднання знають в 26 країнах світу. Її бачили на багатьох вітчизняних і зарубіжних виставках, де вона отримала схвальні відгуки.

Та чи не найбільшим надбанням підприємства є  творчий колектив кваліфікованих фахівців з великим досвідом роботи.

За інформацією сектору з питань підприємництва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux