Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбувся туристсько-оздоровчий збір–похід «Активна молодь – здорова нація»

Опубліковано 21 червня 2018 року о 09:55

Закінчилися восьмиденні туристські пригоди школярів Оболонського району. Четвертий рік поспіль затишне село Пиляви на березі чудової річки Тетерев гостинно зустрічає учнівську молодь нашого району. Цього року учасниками заходу стали 130 школярів.

За час проведення туристсько-оздоровчого збору-походу «Активна молодь – здорова нація» Оболонські школярі забули про всі переваги міського життя і з головою занурилися у походні умови табору. Без телебачення та інтернету вони здобували нові вміння та навички зі спортивного та водного туризму, вивчали ази орієнтування на місцевості, вчилися надавати першу долікарську допомогу, а також пройшли справжні військові навчання, під час яких навчилися збирати та розбирати автомати, вдягали ЗВЗК, стріляти з пневматичних гвинтівок та познайомилися з мінно-вибуховою справою.

Кожен учасник збору-походу привіз додому на згадку невеличкі сувеніри, вироблені власноруч на майстер-класах з мальованки та канзаші. Крім теоретичних та практичних занять, для учасників збору було проведено гру «Туристські пригоди» та квест з елементами орієнтування.

Всі дні перебування у таборі були переповнені емоціями, неповторними враженнями та новими знаннями. Кожна команда мала змогу проявити себе не лише на заняттях, але й під час проведення вечірніх заходів, де необхідно було продемонструвати свої творчі здібності та таланти. Всі учасники збору-походу взяли участь у конкурсі візитних карток загонів та музичних кліпів, активно підтримували своїх представників на конкурсі акторської майстерності, а також весело співали пісні на закритті збору біля вогнища.

В останні дні було проведено змагання зі спортивного орієнтування та спортивного туризму «Естафета», водного туризму та скелелазіння, де кожен учасник мав змогу застосувати набуті знання на практиці.

За час проведення збору–походу школярі Оболоні не тільки здобули нові знання, а й отримали заряд позитивних вражень та емоцій, спогади про які надовго збережуться у пам’яті всіх його учасників.

Всі ці дні поряд з вчителями-вихователями працювали учасники бойових дій на Сході України – бійці 90-го окремого аеромобільного батальйонну 81-ої десантно-штурмової бригади, кавалери бойових орденів, здобутих у боях за Донецький аеропорт. Зворушливо було спостерігати як ці, зовні суворі чоловіки, з теплом і любов’ю ставились до своїх вихованців, а діти віддячували їм взаємністю. Ігоре Євхименко, Сергіє Гайворонський, Девіде Давидов, Григоріє Біленко, ви стали справжніми друзями учнівської молоді Оболонського району!

Організатори та учасники збору-походу «Активна молодь – здорова нація» висловлюють вдячність депутату Київської міської ради Костенко Людмилі Василівні та начальнику управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталії Миколаївні за допомогу в організації та проведенні заходу, а також голові ГО «Спілка учасників АТО Оболонського району м. Києва» Баранову Віталію Анатолійовичу, Першому спеціальному центру швидкого реагування ДСНС України та громадському об’єднанню «ТСО України» за цікаві та змістовні заняття з військової справи.

За інформацією управління освіти


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux