Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбувся семінар-нарада з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

Опубліковано 25 квітня 2019 року о 12:01

Щороку 28 квітня відповідно до Указу Президента від 18.08.2006р. 685/2006 в Україні відзначають День охорони праці.

Так, управлінням праці та соціального захисту населення 24 квітня в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації було проведено семінар-нараду з нагоди Всесвітнього дня охорони праці під девізом «БЕЗПЕЧНЕ І ЗДОРОВЕ МАЙБУТНЄ ПРАЦІ».

В роботі семінару взяли участь представники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві, навчально-методичного комбінату «Вектор», редакції науково-виробничого журналу «Охорона праці».

На початку семінару учасники заслухали доповідь «Аналіз виробничого травматизму на підприємствах, в установах та організаціях міста Києва за 2018 рік, І квартал 2019 року» та наголошено на основних причинах, які спричиняють нещасні випадки на виробництві.

Після виступу на тему «Новації в законодавстві з питань охорони праці» представники навчально-методичного комбінату «Вектор» відповіли на питання присутніх керівників та відповідальних осіб за охорону праці підприємств, установ та організації.

Крім того, завідувач сектору профілактики та розслідування нещасних випадків – страховий експерт з охорони праці відділу профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві Ранкевич Олег Ігорович розповів про зміни в роботі фонду та повідомив контактну інформацію з метою звернення підприємств в разі питань  (моб.тел. 067 7181346, e-mail:[email protected]).

З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці, за високий професіоналізм, успіхи в праці нагороджено Подякою Голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації:

Федів Наталію - інженера з охорони праці провідного КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Оболонського району та Пюрковську Тетяну  - інженера з охорони праці відділу з охорони праці ПрАТ «ДБК-4».

В Оболонському районі міста Києва питання здійснення контролю за охороною праці, забезпеченням соціального захисту працівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, у тому числі зайнятих на роботах із шкідливими та небезпечними умовами праці, за якістю проведення атестації робочих місць щодо їх відповідності нормативно-правовим актам про охорону праці, за наданням працівникам відповідно до законодавства пільг та компенсацій за роботу в шкідливих умовах покладаються на відділ з питань праці та юридичного забезпечення діяльності управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux