Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось чергове засідання штабу з питань підготовки господарства Оболонського району до опалювального сезону 2014-2015 років

Опубліковано 18 вересня 2014 року о 12:43

18 вересня 2014 року під головуванням Олександра Цибульщака - голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось засідання штабу з підготовки господарства Оболонського району до опалювального сезону 2014-2015 року. В роботі штабу взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, директори житлово-комунальних підприємств, начальники та головні інженери ЖЕКів.

Згідно з порядком денним було розглянуто наступні питання:

1. Звіт директорів комунальних підприємств району щодо стану підготовки житлових будинків до зими.

2. Звіт щодо підготовки закладів освіти, охорони здоров’я та культури до осінньо-зимового періоду 2013-2014 років.

3. Інформація начальника РТМ «Поділ» ПАТ «Київенерго про стан підготовки теплового господарства до опалювального періоду.

4. Підготовка до рейтингової оцінки діяльності підрозділів Оболонської РДА.

Доповідаючи присутнім про стан підготовки житлових будинків до зими, директори житлово-комунальних підприємств поінформували щодо проблем,які виникають із заповненням систем центрального опалення мережною водою, проведення заходів тепло збереження в будинках, кількості отриманих актів готовності систем теплоспоживання та підписання їх представниками Держенергонагляду (проблеми) та оформлених паспортів готовності будинків до осінньо-зимового періоду,  виконання заходів теплозбереження у будинках.

Як повідомили керівники управлінь охорони здоров’я, освіти, культури, туризму та охорони культурної спадщини , активно проводиться робота з підготовки до зимового періоду установ бюджетної сфери. Так, всі медичні заклади, які належать до сфери управління РДА,  отримали акти готовності до осінньо-зимового періоду. 25 закладів освіти також отримали акти готовності, 24 заклади - реєструються в ПАТ «Київенерго», 32 установи – працюють над зауваженнями. Продовжуються роботи з проведення повірки приладів обліку теплової енергії, обстеження систем теплоспоживання представниками ПАТ «Київенерго» та отримання актів готовності.

Представники ПАТ «Київенерго» доповіли про стан робіт з відновлення пошкоджень на теплових мережах ГВП та ЦО, які виникли під час випробувань, а також повідомили, що відновлення гарячого водопостачання в житлових будинках та вирішення питань щодо заповнення  систем центрального опалення мережною водою відбудеться з моменту відновлення роботи джерела теплопостачання СТ-2  та ТЕЦ- 6.

Крім того, на засіданні обговорили питання погіршення якості води в житлових будинках та необхідності проведення промивок внутрішньобудинкових мереж водопостачання.

За результатами засідання було складено протокол доручень щодо продовження робіт по підготовці до зими.

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux