Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В районі привітати ювіляра, який 50 років пропрацював на різних ділянках та посадах підприємства «Промзв’язок»

Опубліковано 31 травня 2024 року о 10:29
фото

30 травня 2024 року на виконання доручення Першого заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака Голова ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району Віктор Ліщук вручив Подяку голови Оболонської райдержадміністрації шанованій людині, ветеранові праці Миколі Шутому, який 50 років пропрацював на різних ділянках та посадах підприємства «Промзв’язок».

Привітати ювіляра прийшли представники Оболонської райдержадміністрації, керівники ПрАТ «Промзв’язок» Ігор Зозуля та ТОВ «Почайна центр» Дмитро Вехалевський, колектив підприємства.

Щиро зичимо Миколі Шутому міцного здоров’я та ще не одного року плідної праці на благо рідного підприємства та задля розбудови економіки держави!

 Довідково

Шутий Микола Іванович почав свою трудову діяльність у 1965 році на заводі колясок. 30 травня 1974 року був прийнятий на роботу майстром цеху на Київському дослідному заводі «Промзв’язок». В квітні 1982 року був призначений начальником експериментального цеху № 7, який займався запуском у серійне виробництво нових видів продукції заводу. Після перетворення Заводу «Промзв’язок» в Акціонерне Товариство «Промзв’язок» в 1994 році керував одним з дочірніх підприємств товариства. У ті важкі часи, завдяки професійним, своєчасним та грамотним керівним діями Шутого М.І., вдалося зберегти виробничу базу підприємства, що стало в подальшому основою виробничих потужностей Акціонерного Товариства «Промзв’язок». На сьогоднішній день Шутий М.І. керує виробництвом Приватного Акціонерного Товариства «Промзв’язок» в цілому. За весь час роботи Шутий М. І. проявив себе висококваліфікованим фахівцем з гарною технічною підготовкою. Можна відзначити його високу компетентність і цілеспрямованість. Він не боїться нести відповідальність за прийняті рішення, здатний їх відстоювати і доводити до логічного завершення. Всіляко сприяє раціональному використанню фінансових і матеріальних ресурсів підприємства. Відмінною рисою Шутого М.І. є його здатність почути людей та прислухатися до раціональних пропозицій, враховувати їх у прийнятті управлінських рішень. Толерантне ставлення до співробітників, він здатний вникати в проблеми працівників, вирішувати ці проблеми. Завдячуючи ефективному та вмілому керівництву виробництвом Шутого М.І. підприємство забезпечує своєчасне і повне виконання замовлень клієнтів ПрАТ «Промзв’язок». З початку повномасштабної війни в росією забезпечив вчасне виконання замовлень водогрійних приладів на твердому паливі для потреб ЗСУ. Шутий М.І. Займає активну громадську позицію, донатить та всіляко допомагає волонтерам та військовим, наближаючи нашу Перемогу.


За інформацією відділу промисловості Оболонської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux