Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Проголосуйте за найкращі громадські проекти Оболонського району!

Опубліковано 10 січня 2017 року о 09:46

 Нагадаємо, 31 громадський проект, поданий до Оболонської РДА, отримав позитивну оцінку та бере участь у голосуванні

№ проекту

Назва

категорія проекту

короткий опис проекту

адреса

Бюджет

73

Спортивний майданчик на Мінському масиві

Автор  Валентина Володимирівна Ковтун

Спорт

Комплексна реконструкція спортивного майданчика забезпечить належні умови для організації дозвілля молоді, вирішить питання незайнятості дітей, а також сприятиме фізичному розвитку підростаючого покоління та пропаганді здорового способу життя.

Київ, Полярна, 11

995 695

83

Міст безпеки на вулиці Полярній автор  Андрій Романович Своровський

Безпека та громадський порядок

Встановити міст через вулицю Полярна, обладнаний ліфтом з боку зупинки та двома виходами, один з яких має сходи на вулицю, а другий тягнеться на пагорб

Київ, Полярна, зупинка "Торговий центр"

922 840

88

Дитячий та спортивний майданчик між будинками 8-Д і 8-Е по вулиці Полярній

автор  Андрій Романович Своровський

Навколишнє середовище

Розширити дитячий майданчик між будинками 8-Д та 8-Е по вулиці Полярній та встановити спортивний

Вулиця Полярна, будинки 8-Д та 8-Е

144 900

155

Безкоштовна щомісячна районна газета «Оболонь CITY».

Автор  Тетяна Володимирівна Нарожна

Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології

Газета району конче потрібна для покращення комунікації та об’єднання соціально активних людей для сумісних проектів та заходів. На даний момент інформацію щодо важливих питань району люди не отримують, користуючись чутками. Ціль: донести в доступній формі корисну інформацію, повідомляти про події та новини району, запровадити «гарячу лінію» газети, оперативно реагуючи на проблеми.

Безкоштовна щомісячна районна газета «Оболонь CITY».

842 500

183

Вікна в школі № 285. Енергоефективність та енергозбереження сучасної освіти

Автор  Олена Миколаївна Сергіїва

Енергозбереження

Наша школа відбудована у 1989р. і, на жаль, на сьогодні вже дуже потребує заміни старих дерев'яних вікон на більш ефективні - нові енергозберігаючі металопластикові вікна. З кожним роком, в період опалювального сезону, все більш гостро стає питання щодо створення комфортних умов навчання і праці наших дітей, вчителів, а саме - їх перебування в затишних теплих кабінетах та коридорах.

Загальноосвітня школа №285, вул. Полярна, 8В, м. Київ,

998 415

232

Медіашкола Університету Грінченка / MEDIASCHOOL GRINCHENKO UNIVERSITY

Автор  Катерина Євгенівна Балабанова

Освіта

Проект "Медіашкола Університету Грінченка" сприятиме розбудові ефективної системи медіаосвіти в країні заради забезпечення всебічної підготовки дітей, молоді до безпечної та ефективної взаємодії із сучасною системою медіа, формування у них медіаобізнаності, медіаграмотності і медіакомпетентності відповідно до вікових та індивідуальних особливостей.

Київ, вул. Маршала Тимошенка, 13-б

568 631

268

City Solar Park

Автор  Анастасія Василівна Форос

Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології

City Solar Park - це об'єкт для відпочинку нового формату: вільна Wi-Fi зона, 6 USB-роз'ємів для зарядки гаджетів, лавка для відпочинку, "тривожна кнопка безпеки", відеоспостереження та освітлення вулиці вночі на базі єдиного "Сонячного дерева".

м. Київ, Парк "Оболонь" (Урочище "Наталка")

477 045

282

Безпечний двір та будинок на Оболоні

Автор  Артем Володимирович Святненко

Безпека та громадський порядок

Майже кожну ніч в нашому будинку б’ють авто, почастішали випадки хуліганства та крадіжок у під’їздах. Також авто пересуваються та паркуються у хаотичному порядку, що призводить до аварійних ситуацій і заторів у дворі. Треба встановити по всьому периметру будинку камери для відеостеження, та організувати безпечний дорожнього руху, та виділення паркомісць для авто.

м.Київ, пр.Героїв Сталіграду, 4

713 528

290

Дитячий майданчик у дворі будинку на Оболоні

Автор  Артем Володимирович Святненко

Соціальний захист

В нашому будинку проживає більш ніж 1500 чоловік, майже половина з них діти. В центрі будинку, в нас є дитячий майданчик, якому більш ніж 10 років, він знаходиться в дуже жахливому стані. Деякі елементи майданчика травматичні для дітей. 

м.Київ, пр.Героїв Сталіграду, 4

808 880

294

Офіс розвитку Оболонського району

Автор  Ігор Ігорович Шороп

Освіта

Створення сучасного центру комунікацій з мешканцями, бізнесом та адміністрацією, який дозволяє поєднати та комплексно презентувати різні ініціативи щодо проектів розвитку району. Офіс розвитку стане місцем зустрічей і дискусій, навчання, розвитку талантів і громадської роботи. Місце, де завжди можна дізнатися про майбутнє міста, району – та долучитися до його творення.

Київ, вул. Маршала Тимошенко, 18

904 481

295

ЗНАЙ НАШИХ

Автор  Ігор Ігорович Шороп

Культура та туризм

У багатьох з нас є таланти, які відомі лише вашим найближчим друзям, та якими ви, мрієте поділитися з іншими. Однією із головних окрас Оболоні є відома оболонська набережна вздовж якої щодня прогулюються не тільки мешканці Києва, а й гості міста. Тому й виникла ідея об’єднати  красу природи та таланти людей - Зробити галерею під відкритим небом

Київ, Прирічна 5, Оболонська Набережна 87

387 750

307

Тематичне видання для молодих батьків "Ліга Життя"

Автор  Альона Юріївна Антонова

Охорона здоров'я

Видання "Ліга Життя" дає кваліфіковані відповіді на найактуальніші питання молодих батьків щодо виникнення можливої проблеми, а не після її вирішення. Має яскравий вигляд якісного журналу та розповсюджується абсолютно безкоштовно в жіночих консультаціях. Спіавтори та куратори видання: Олена Кравець, Анна Завальська, актори, теле-ведучі, лікарі та фахівці держаних структур.

Київ, Йорданська, 1

502 400

326

Футбольне поле у Пущі-Водиці

Автор  Альона Юріївна Антонова

Спорт

Облаштування футбольного поля у Пущі-Водиці сприятиме фізичному розвитку підростаючого покоління, а також популяризацію здорового способу життя.

Київ, перетин Селянської та Квітки Цісик

988 095

327

Очищення та облаштування озер Пущі-Водиці

Автор  Альона Юріївна Антонова

Навколишнє середовище

Озера Пущі-Водиці востаннє чистились і приводились до порядку більше 30 років тому. На них відпочиває дуже багато киян, і кияни заслуговують відпочивати на чистих і облаштованих озерах. Пропонується почистити каскад озер і облаштувати їх берега для відпочинку та рекреації.

Пуща-Водиця

780 300

332

Очищення та облаштування 10 джерел Пущі-Водиці

Автор  Альона Юріївна Антонова

Навколишнє середовище

Джерела в Пущі-Водиці вже десятки років славляться своєю чистою і цілющою водою. Але час від часу потрібна їх чистка, приведення до ладу підпірних стінок, благоустрій. Раніше в Пущі-Водиці було близько 40 відомих джерел, зараз ця кількість скоротилася до чотирьох. Пропонується облаштувати хоча б 10 джерел.

Пуща-Водиця

474 300

338

Масові гуляння в Пущі-Водиці

Автор  Альона Юріївна Антонова

Культура та туризм

В Пущі-Водиці є парк культури та відпочинку. Раніше в ньому регулярно проводились масові заходи. Пропонуємо відновити цю традицію та провести святкування - Масляної, Дня захисту дітей, Дня землі, Івана Купала, Дня Незалежності України, Нового Року

Пуща-Водиця

180 000

347

Футбольно-тенісне поле у дворі будинку на Оболоні

Автор  Артем Володимирович Святненко

Спорт

В нашому будинку проживає більш ніж 1500 чоловік, майже половина з них діти. В центрі будинку, в нас є футбольне поле, площа якого 1160 кв.м. Поле не має спеціального покриття, воно заасфальтоване, це не дає дітям змоги безпечно грати на ньому у футбол. Були травматичні випадки, тому ця територія, у центрі будинку, просто не використовується для гри дітей у футбол.

м.Київ, пр.Героїв Сталіграду, 4

943 670

349

Волейбольно-баскетбольне поле у дворі будинку на Оболоні

Автор  Артем Володимирович Святненко

Спорт

В центрі нашого будинку є баскетбольне поле, площа якого 1000 кв.м. Поле не має спеціального покриття, воно заасфальтоване, це не дає дітям змоги безпечно грати на ньому у баскетбол та займатися спортом. Були травматичні випадки, тому ця територія, у центрі будинку, просто не використовується для гри дітей у волейбол та занять спортом.

м.Київ, пр.Героїв Сталіграду, 4

980 000

353

Зелена зона сімейного відпочинку у дворі будинку на Оболоні

Автор  Артем Володимирович Святненко

Комунальне господарство

В нашому будинку проживає більш ніж 1500 чоловік. В центрі будинку, в нас є недоглянута зелена територія, вона оточує дитячий майданчик. Це місце стало вигулом собак, що неприпустимо, тому що на ньому грають діти та їх батьки. Також ця зона граничить з проїзною частиною, що небезпечно для перебування та ігор дітей.

м.Київ, пр.Героїв Сталіграду, 4

960 400

375

Майданчик майбутніх футбольних чемпіонів

Автор  Микола Васильович Реун

Спорт

В ЗОШ №170 навчались і грали видатні футболісти Шовковський, Ващук. Зараз там тренується та ідуть до своєї мети багато талановитих юних футболістів але умов, де можуть вдосконалювати свою гру не має, тому часто вимушені переходити до інших шкіл. Пропоную на території школи створити сучасний майданчик, для якого в подальшому можна буде зробити накриття. Дизайн-проект додається до проекту.

Київ, Північна, 8

830 000

414

Пляжний футбол - спортивний відпочинок

Автор  Андрій Васильович Ленда

Спорт

Сучасне та вдале поєднання відпочинку та спорту- це гра у пляжний футбол. Пропоную створити майданчик для пляжного футболу у місці великого скупчення людей біля води для відпочинку в літній період часу де вже розміщений майданчик для волейболу, тренажери та столи настільного тенісу що користуються великим попитом у населення.

Київ, Прирічна, 5

150 000

434

Мультимедійний проект київської топоніміки «СловОпис» (Київська абетка)

Автор  Андрій Васильович Ленда

Культура та туризм

Мультимедійний проект «СловОпис» Київська абетка створюється для популяризації культури та історії столиці через топоніми – історичні, модерні та звичаєві назви місцевостей Києва. Весь Київ можна пізнати через слово! Його звичаї і традиції, парки та вулиці, історичні пам’ятки - все це відображено в словах. Ми вирішили укласти з них абетку. Але не традиційну, а інтерактивну.

Київський університет імені Бориса Грінченка (Київ, Тимошенка, 13б)

635 690

435

Парк відпочинку та розваг - залог здоров'я всієї родини

Автор   Лілія Юріївна Безмала

Культура та туризм

Влаштування зони відпочинку та розваг в парковій зоні вул.Джерельна центр дозвілля: спортивну зону та зону відпочинку для дітей та молоді

Селище Водогін, вул.Джерельна

999 262

454

СПОРТИВНИЙ ФЕСТ «ПАТРІОТИЧНА РУХАНКА»

Автор  Андрій Анатолійович Боляк

Спорт

 «ПАТРІОТИЧНА РУХАНКА» - це спортивний фестиваль з популяризації традицій етнічного спорту. Ми пропонуємо зробити парки Києва осередком для популяризації українських спортивних традицій та рухливих ігор для дітей та юнацтва.

Київський університет імені Бориса Грінченка (Київ, Тимошенка, 13б)

284 815

474

Інноваційні комп’ютерні комплекси (1+15) для 7 шкіл Оболонського району

Автор   Микола Володимирович Гурін

Освіта

Проект передбачає забезпечення шкіл апробованим у інших школах інноваційним навчальним комп’ютерним комплексом.

Школа №170 (вул. Північна 8); Школа №219 (пр-т. Оболонський 2-Б); Школа №225  (пр-т. Оболонський 9-Б); Школа №226 (вул. Прирічна 19-Є);  НВК №240 (пр-т. Героїв Сталінграда 39-Г); Школа №252 (вул. З.Гайдай, 10-В); Школа №245 (вул. Північна 26);

955 871

489

«Алея знань – шлях до школи»

Автор  Алла Рудольфівна Геращенко

Комунальне господарство

Алея, по якій щодня сотні дітей йдуть до школи та на стадіон "Єдність", є однією з основних пішохідних артерій мікрорайону. В даний час пішохідні доріжки та газони знаходяться у жахливому стані. Пропонуємо: заасфальтувати  пішохідні доріжки, привести в порядок газони, висадити дерева та чагарники, встановити лавки, обладнати дитячий та спортивний майданчик.

Оболонський район, 9-й мікрорайон, внутрішньоквартальна алея, розташована між будинками 34В, 34Г, 32Б по Оболонському пр., з одного боку, і НВК школою-ліцеєм №20 та НВК ліцеєм № 240 "Соціум", з іншого боку.

939 500

501

Оформлення та захист пам’ятного місця на первинно упорядкованій території біля річки Почайна

Автор  Ганна Володимирiвна Гончаренко

Культура та туризм

На березі р. Почайни на мicцi багаторічного смітника впорядковано оглядовий майданчик, а на підпірнiй стінi вздовж русла створено художній розпис (довжина 72 м) з історією Почайни від язичництва до християнства. Задля збереження досягнутих результатів благоустрою, оформлення пам’ятного місця, забезпечення безпеки відвідувачів біля річки треба реалізувати комплекс заходів. Ескіз додається.

В районі м. Петрівка, тупик вул.Вербова (20 а), вихід до річки Почайна

808 000

503

Футбол єднає зі школою

Автор  Андрій Васильович Ленда

Спорт

Покращення майданчика покриттям зі штучної трави відновить функціонування існуючого футбольного майданчика зі старою огорожею та покриттям зі щебню що є непривабливим дітям для гри у футбол, травматичний і з нерівною поверхнею. 

Київ, Оболонський, 32д

630 000

555

Майданчик мрії наших дітей

Автор  Костянтин Юрійович Григоренко

Навколишнє середовище

Дорослі пам'ятають як в дитинстві грали на чудовому майданчику де для наших дітей залишився лише бордюр для пісочниці. Хочемо створити майданчик, про який наші діти можуть не тільки мріяти, але й грати на ньому. А ми будемо його утримувати та покращувати.

Київ, Героїв Сталінграду, 43в

222 000

556

CrossFit-майданчик

Автор  Антон Володимирович Колунтаєв

Спорт

Проект спрямований на популяризацію здорового способу життя завдяки створенню відкритого майданчика для занять   універсальним видом фітнесу під назвою кроссфіт, завдяки якому людина набуває максимальної кількості функціональних можливостей, необхідних за сучасного напруженого і небезпечного життя. як у цивільній так і військових сферах.

м. Київ, Оболонська набережна 

950 000

561

Оболонський сад

Автор  Александр Александрович Горбань

Дорожньо-транспортна інфраструктура

Мета цього проекту, перетворити звичайну клумбу - пішохідний перехід у громадський простір з місцями для відпочинку, розваг та прогулянок, при цьому залишаючи функцію пішохідного зв'язку між районами. Після реконструкції тут можна буде влаштовувати різноманітні вуличні фестивалі, передивлятись кіно під відкритим небом, тощо. Для реалізації проекту передбачено залучення місцевої громади.

Київ, Героїв Дніпра

997 000

 

 

 

 

 

21 975 968

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux