Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Олександр Цибульщак взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня народження Бориса Грінченка та Дня Університету

Опубліковано 11 грудня 2015 року о 16:18

10 грудня 2015 року в рамках Грінченківської декади у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася урочиста церемонія нагородження та Культурно-мистецький проект «Почуймо себе у всесвітній сім’ї..., але будьмо українцями думкою, мовою, ділом». Заходи пройшли з нагоди Дня народження Бориса Грінченка та Дня Київського університету ім. Бориса Грінченка.

Привітати колектив закладу та студентів завітав голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак. «Сьогодні університет імені Бориса Грінченка один із найпотужніших освітніх та культурних центрів нашої країни, заклад європейського рівня. Хочу висловити слова вдячності за виконання вами важливої справи - виховання молоді та підготовку висококваліфікованих спеціалістів, від яких залежить майбутнє нашої країни. Ваш заклад виділяє високий професіоналізм та інноваційні підходи у навчанні. Стіни університету завжди приваблювали талановиту, енергійну та цілеспрямовану молодь, розумних та глибоких людей. Знаю, що Ви обов'язково збережете добрі традиції, що склалися в цьому чудовому навчальному закладі, для майбутніх поколінь », - зокрема, зазначив Олександр Леонідович.

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

 

Київський університет імені Бориса Грінченка є вищим навчальним закладом. Університет створено рішенням Київської міської ради шляхом реорганізації Київського міжрегіонального інституту удосконалення вчителів імені Б.Д. Грінченка.

У структурі Університету функціонує 6 інститутів та Університетський коледж, навчається понад 6 тис. студентів. Щорічно в Університеті підвищують кваліфікацію біля 6 тис. вчителів і керівників ЗНЗ м. Києва. До науково-педагогічного складу Університету входять 58 доктори наук та 276 кандидати наук. Університет пропонує 13 програм магістерського рівня, 7 - рівня спеціаліста та 19 - рівня бакалавра. В Університеті діють аспірантура і докторатура.

Університет є підписантом Великої Хартії університетів; членом Міжнародної асоціації університетів, Європейської асоціації університетів, Європейської асоціації освіти дорослих.

Університет співпрацює з навчальними закладами Білорусі, Болгарії, Китаю, Франції, Ізраїлю, Німеччини, Італії, Казахстану, Латвії, Литви, Польщі, Росії, Словаччини, Іспанії, Швейцарії, Туреччини, Греції та США.

Взаємодіє зі Світовим Банком, Британською Радою, Альянсом USETI. Університет - учасник міжнародних проектів за підтримки Європейської Комісії: Сьомої рамкової програми на тему «Міжнародна науково-дослідницька мережа з вивчення та розробки нових технологій і методів для інноваційної педагогіки в галузі ІКТ, електронного навчання та міжкультурних компетентностей (IRNet)», програми «ТЕМПУС» на теми: «Розвиток системи вбудованих курсів за допомогою інноваційних віртуальних підходів для інтеграції дослідження, освіти і виробництва в Україні, Грузії, Вірменії (Desire)», «Освіта задля розвитку лідерства, інтелекту і таланту (ELITE)».

У 2014, 2015 рр. став лідером за конкурсом на 1 бюджетне місце серед ВНЗ Києва.

В університеті діє 3 музеї:

- Бориса Грінченка

- історії архітектурної пам’ятки по вулиці Бульварно-Кудрявській

- українського побуту.

Три Національні рекорди: "Наймасовіше написання диктанту на одній локації" ,"Слово "МИР" складене з найбільшої кількості людей", "Найбільша кількість пасхальних яєць на дереві".

Команда плавців-грінченківців переплила Білгород-Дністровський лиман.

В університеті налічується 12 творчих проектів та художніх колективів.

Вивчається 14 мов.

Київський університет імені Бориса Грінченка - перший ВНЗ в Україні, який підписав договір про співпрацю з Університетом Париж-Сорбона.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux