Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 30 січня: що цікавого в Києві

Опубліковано 30 січня 2018 року о 09:07

Вечір літературний: «Коханці юстиції» Юрія Андруховича

Якщо Ви давно хотіли поговорити про улюблені книжки у неформальній атмосфері, але не мали нагоди, приєднуйтесядо Читацького клубу «ЛітАкценту». Сьогодні  вечір  буде присвячений останньому роману Юрія Андруховича «Коханці юстиції». Говоритимуть  про те, що нового сказав читачам Юрій Андрухович if anything. Модераторка Богдана Романцова.
Коли: о 18:30

Де: «Є» на вулиці Лисенка 3

Вхід вільний


Ще один літературний вечір: у центрі уваги «Цивілізація»

Сьогодні також розпочинаються зустрічі читацького клубу «Наш Формат». Першим у переліку - обговорення  книжки  британського історика Ніла Ферґюсона — «Цивілізація. Як Захід став успішним». У своїй книжці Ферґюсон описує, які ідеї та моделі поведінки допомогли Заходу розширити багатства, вплив та владу. Він також розмірковує, до чого може призвести «запозичення» західних норм іншими країнами і чи довго Захід триматиме лідерські позиції у світі.

Коли: о 19.00

Де: Клуб "Наш Формат", провул. А. Горської, 5

Попередня реєстрація на подію обов'язкова! Зареєструватись потрібно тут → https://goo.gl/u5o72Q


Вечір в кіно: показ фільму «Персональний покупець»

У рамках фільмової програми PinchukArtCentre у партнерстві зі СВОЄ КІНО  сьогодні покажуть  стрічку "Персональний покупець". Фільм розповість містичну історію про молоду дівчину Морін, що працює асистенткою у заможної американки. При цьому наша героїня просто ненавидить свою роботу, яка поступово зводить її з розуму.

Коли: о 19:00
Де: PinchukArtCentre,  6-й поверх, зал відеолаунж
Вхід за реєстрацією: https://goo.gl/forms/MBq3icax0GftkUr42


Вечір з особливим змістом: Практична SMART - фотографія

В ЦеХАБ пройде майстер-клас Сергія Рубана "Практична SMART - фотографія".
Sergey Ruban - ТОП смарт-фотограф, фотограф Нью-Йоркського Інституту Фотографії (NYIP), консультант Першої Національної Школи Телебачення і "Парку Київська Русь", володар численних дипломів за смарт (мобільні) фотографії. На майстер-класі Сергія Рубана говоритимуть про фотографію на смартфон, її особливості, як контенту і принципах, які допоможуть усім, хто хоче займатися цим професійно.

Коли: з 19:00 по 22:00

Де: ЦеХАБ, вул. Хрещатик, 29,
Вартість: 150 грн


Вечір музичний: Вечір вокальної музики

У Національній філармонії сьогодні вечір Голосу - Вечір вокальної музики - «Дещо з життя артистів, або Буває й таке».  Керівник проекту – Володимир Лукашев, автор проекту Ліана Косовіч.  У програмі: Ш. Гуно - Куплети Мефістофеля з опери «Фауст»; А. Дворжак - Арія Русалки з опери «Русалка»; К. Сен-Санс, вірші А. Казаліса - Danse maccabre (Танець смерті);  В.А. Моцарт - Арія Констанци з опери «Викрадення із сераля»;  Дж. Верді - Дует Леонори і графа ді Луни з опери «Трубадур»; Ж. Массне – Медитація з опери «Таїс»; Дж. Бріччальді - Венеціанський карнавал; А. Вівальді - Арія Прочанина з ораторії «Тріумф Юдіфі», Дж. Верді - Застольна з опери «Травіата» та інші.

Коли: о 19:00

Де: Національна філармонія України

Вартість: 70-300 грн.


Вечір театральний: Шепіт вбивці в Молодому

У Молодому театрі сценічна інтерпретація відомого твору Агати Крісті «Мишоловка». Захоплюючий сюжет, динамічна дія, неперевершена гра акторів, креативно обіграний мінімалізм в оформленні та атмосферний музичний супровід. Чи вдасться глядачеві розкрити зловісне злочин і знайти винуватця раніше, ніж це зроблять персонажі п’єси? (якщо, звичайно, ви забули оригінал;)

Коли: о 19:00

Де: Молодий театр

Вартість: 150 грн


Перекриття місяця:  непроїзний центр

У столиці, з 2 грудня 2017 року до 31 січня 2018 року, на вул. Хрещатик щосуботи, щонеділі, у святкові та неробочі дні буде дозволено рух транспортних засобів.

Варто зауважити, що до 31 січня буде обмежено рух транспортних засобів (окрім міського наземного пасажирського транспорту, який працює у звичайному режимі) вздовж Володимирського проїзду – від будинку № 23 на вулиці Софіївській до Михайлівської площі та на вул. Володимирській – від Рильського провулку до Володимирського проїзду.


Прогноз погоди  від синоптиків Українського Гідрометцентру

Завтра, 30 січня, у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с, дощ і мокрий сніг. Про це попередили в Українському гідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, у вівторок також буде хмарно, вітер західний, 7-12 м/с, температура вночі 1-3° тепла, вдень 4-6°.

31 січня синоптики обіцяють хмарність із проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень без опадів, температуру протягом доби 0-2° тепла.

1 лютого вночі без опадів, вдень мокрий сніг і дощ, температура вночі 2-4° морозу, вдень 1-3° тепла. Вітер західний із переходом на південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

 

vechirniykiev.com.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux