Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Голова району Василь Антонов завітав до аптеки, яка обслуговує власників «Картки киянина»

Опубліковано 27 листопада 2013 року о 17:51

На виконання соціальних ініціатив Президента України, за ініціативи Київської міської державної адміністрації, з метою надання мешканцям м. Києва зручного та універсального інструменту для отримання соціальної допомоги, створення та реалізації прозорого і ефективного механізму персонального надання заходів соціальної підтримки, нарахування компенсаційних і адресних виплат було започатковано інформаційно-телекомунікаційну систему "Картка киянина".

Після підписання меморандуму про співпрацю між Головним управлінням охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації, київськими виробниками лікарських засобів та комунальним підприємством «Фармація», власники "Картки киянина" мають можливість купувати лікарські засоби зі значними знижками. На практиці Меморандум діє наступним чином: споживач надає свою «Картку киянина» для розрахунків, працівник аптеки на екрані монітора бачить суму до сплати та суму знижки, власник картки сплачує вартість ліків з урахуванням знижки.

27 листопада 2013 року голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Василь Антонов відвідав аптеку № 40 за адресою: вул. Зої Гайдай, 5, яка задіяна в проекті «Картка киянина». З червня по листопад 2013 року в даній аптеці пільгами скористались 6132 киянина, які придбали лікарські засоби на суму більше 500 000 грн. та отримали знижку 123 500,5 грн. Під час візиту голова району поспілкувався з власниками «Картки киянина» та ознайомився з роботою закладу.

«Одним з основних завдань влади є покращення життя та підтримка соціально-незахищених і малозабезпечених верств населення. З цією метою, за ініціативи міської влади було запроваджено проект «Картка киянина». Власники такої картки отримують низку соціальних послуг, зокрема, мають змогу одержувати вагому знижку на придбання ліків у мережі комунальних аптек. Оболонський район один з перших, в якому почали діяти такі аптеки. Ми отримуємо багато позитивних відгуків, адже завдяки картці пенсіонери заощаджують кошти, купуючи лікарські засоби», - зауважив Василь Іванович.

Обслуговування «Карток киянина» в рамках аптечної знижки відбувається у 60 аптеках КП «Фармація», в яких встановлені POS-термінали. В Оболонському районі це аптеки за адресами:

просп. Г.Сталінграду, 27,

вул. Малиновського, 34,

вул. Вишгородська, 28/1,

вул. Тимошенка, 14,

просп. Г.Сталінграда, 65

вул. З.Гайдай, 5.

В 2-х з них (вул. З.Гайдай, 5, просп. Г.Сталінграда, 65) власники карток можуть купувати всі лікарські засоби, що зареєстровані в Україні, за спеціальними цінами. Наприкінці грудня 2013 року ця соціальна програма буде запроваджена і в аптеці за адресою: вул. Вишгородська, 28/1.

З 15 жовтня 2013 року з метою конструктивного й систематичного моніторингу впровадження проекту «Картка киянина» в комунальній аптечній мережі «Фармація» та своєчасного реагування на актуальні проблеми й питання, пов’язані з втіленням соціальної програми в життя, у 62 аптеках розпочато соціологічне дослідження.

Крім того, для утримувачів «Картки киянина» в Оболонському районі діє «телефон довіри» (044) 413-49-54, (044) 418-39-65

Нагадаємо, що для оформлення соціальної «Картки киянина» необхідно мати при собі оригінали та копії таких документів:

- 2 копії паспорту (1, 2, 11 сторінки);

- 2 копії ідентифікаційного номеру;

- 1 копію посвідчення, що дає право на пільгу.

Прийом громадян проводиться за адресою: вул. Озерна, 18-А, каб. 101 (за попереднім записом).

Телефони для довідок: 489-93-71, 467-98-16

 

  

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux