Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Екскурсії до Дня Незалежності України й не тільки: до яких безоплатних прогулянок можуть долучитися кияни та гості столиці наприкінці цього тижня

Опубліковано 20 серпня 2024 року о 13:12
фото

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували для киян та гостей міста 10 екскурсій на безоплатній основі, серед яких прогулянки до Дня Незалежності України, дитяча екоекскурсія, а також новий маршрут Нивками.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Заходи відбудуться з п’ятниці до неділі. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Екскурсія «Нивські етюди», під час якої учасники прогуляються вулицями мікрорайону Нивки і дізнаються про цю історичну місцевість, видатних політиків і науковців, які тут жили, працювали та чиїми іменами названі вулиці. Також учасники побачать твір мистецтва відомої художниці-шістдесятниці.

Дата та час: 22 серпня, четвер, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/3CeSgqdB48gHetbA9.

Екскурсія «Прогулянка сучасною Оболонню», під час якої екскурсанти здійснять прогулянку від станції метро «Мінська» до Оболонської набережної та парку «Наталка» й дізнаються про історію облаштування і створення меморіалів та об’єктів інфраструктури в цій місцевості, серед яких – пішохідний міст, що з’єднує набережну з Оболонським островом.

Дата та час: 22 серпня, четвер, 19:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EqJuzN9KH1CjtiGY9.

Екоекскурсія для дітей «Мандрівка до Будинку природи», під час якої юні дослідники ознайомляться з унікальною флорою та фауною, а також дізнаються про важливість впливу навколишнього середовища на життя людини.

Дата та час: 23 серпня, п’ятниця, 11:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/fWDmdgCtUa24S3fP6.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», під час якої можна оглянути низку об’єктів мілітарної історії Києва, а також дізнатися про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 23 серпня, п'ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/63Vex5m7zVsSJP1R9.

Екскурсія «Шлях української державності», протягом якої екскурсанти почують розповідь про боротьбу за українську державність часів Гетьманщини, дізнаються про державні утворення України, які засновувалися століття тому, а також ознайомляться з історією проголошення Незалежності України та боротьби за її майбутнє в новітній історії.

Дата та час: 23 серпня, п’ятниця, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/zMwTKzwCG2hKbpFt8.

Дата та час: 24 серпня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/5bctSmb573jgM7paA.

Екскурсія «Шляхами становлення Незалежності України», де можна буде ознайомитися з історією становлення України як вільної держави, місцями, які пов’язують нас із цими історичними подіями, та з життєписами особистостей, котрі відіграли ключову роль у її становленні та боротьбі за Незалежність.

Дата та час: 24 серпня, субота, 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/dyWpgPMBtCKRP8RU8.

Дата та час: 25 серпня, неділя, 11:00

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/pB9zrGVJczrUo9zM8.

Екскурсія «Київ: нескорені та незалежні», на якій містяни та гості столиці довідаються про боротьбу за незалежність України та відвідають місця, що зберігають пам’ять про Героїв та Героїнь війн, революцій, визначних діячів і діячок громадсько-культурного руху, талановитих вчених і митців.

Дата та час: 24 серпня, субота, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/uFfko6Md4oALYwqs5.

Екскурсія «Смарагдова сага», учасники якої прогуляються парком «Нивки» в Шевченківському районі столиці. Також вони дізнаються про історичну місцевість і життєпис видатних особистостей, які тут жили й творили, надихаючись красою природи смарагдових Нивок.

Дата та час: 25 серпня, неділя, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/H5RL7cqhopQcmHp87.

Реєстрація на екскурсії – обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

КМДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux