Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Акція «#протиДій торгівлі людьми» до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

Опубліковано 24 липня 2018 року о 09:59

2013 року Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила  30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. Ключовим завданням цього дня є підвищувати рівень поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми і привертати увагу до тяжкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину.

30 липня 2018 року з 11.00 до 14.00  в Оболонському районі міста Києва за адресою  вул. Тимошенка, 16  (сквер біля станції метро "Мінська")  працюватиме інформаційно-консультативна локація. Під час роботи якої відбуватиметься інформування та консультування населення щодо проблеми торгівлі людьми, експерес-опитування щодо обізнаності про дане негативне явище, працюватимуть селфі-зони, де учасники заходу матимуть можливість висловити свою громадську позицію, сфотографувавшись з логотипом акції та підтримати інформаційну кампанію, виклавши своє фото у соціальних мережах. Також громадяни зможуть взяти участь у віртуальній подорожі (міні версії) «Лабіринт можливостей» та отримати заохочувальні сувеніри з логотипом акції. 

Крім того,  з 10.00. до 14.00 біля скульптури «св. Архангела Михаїїла» (станція метро «Майдан Незалежності») під патронатом Міністерства соціальної політики України, Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у співпраці з Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство», Міжнародною організацією з міграції, МГО Кампанія А-21, Національною організацією скаутів України, БФ «Здорове дитинство без меж», відділом ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у м. Києві, за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Уряду Канади, проводить соціально-інформаційну акцію «#протиДій торгівлі людьми» в рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми.

Мета заходу: привернення уваги до проблеми торгівлі людьми, так званого, сучасного рабства та об’єднання зусиль для подолання цього негативного явища, наданні підтримки і допомоги постраждалим та профілактичної роботи.

Під час Акції проводитимуть:

пізнавальні ігри для підлітків та дітей з питань обізнаності прав, обов’язків та безпечної поведінки;

концертні номери за участю лауреатів всеукраїнських і міжнародних конкурсів та акторів телевізійного гумористичного шоу України «Ліги сміху»;

розповсюдження інформаційних матеріалів з питань попередження та протидії торгівлі людьми;

консультування фахівцями (експертами) в сфері протидії торгівлі людьми пересічних громадян;

флешмоб повітряних кульок з логотипом «Дитина не товар»

Одною з ключових активностей акції стане інсталяція «Лабіринту можливостей», яка створена Міжнародною організацією з міграції.

Потрапляючи в умовні стіни лабіринту, відвідувач повинен не лише вийти з нього, але й знайти гіпотетичний вихід із багатьох ситуацій, в які потраплятиме на своєму шляху, та уникнути ситуації торгівлі людьми. Усі сценарії змодельовані на основі реальних історій вербування та мають на меті розвиток критичного ставлення до сумнівних пропозицій працевлаштування, аналітичного мислення в ситуаціях емоційного тиску та перевірки власних знань щодо правил безпечної міграції та працевлаштування за кордоном

за інформацією Служба у справах дітей та сім’ї КМДА 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux