Головна  →  Новини  →  26 вересня 2013

У столиці обговорили організацію обліку енергоресурсів у житловому фонді при надані комунальних послуг населенню

24 вересня в рамках ХІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергетика у промисловості – 2013» Департамент житлово-комунальної інфраструктури КМДА організував та провів семінар з теми: «Організація обліку енергоресурсів у житловому фонді при наданні комунальних послуг населенню».

Участь у семінарі взяли голови ЖБК, ОСББ, представники районних в місті Києві державних адміністрацій, а також вітчизняні та зарубіжні виробники сучасного обладнання для комплексного обліку і регулювання енергоресурсів.

У рамках семінару присутні обговорили існуючу ситуацію та шляхи впорядкування взаємовідносин на ринку житлово-комунальних послуг.

Зокрема, представники комунального підприємства «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних та громадських будівлях м. Києва» презентували реальні шляхи для забезпечення енергозбереження та підвищення енергоефективності у житлових будинках.

Учасники семінару також обговорили можливість застосування презентованого обладнання на конкретних житлових будинках з урахуванням їхніх технічних характеристик. Крім того, під час зустрічі було узгоджено подальші дії щодо впровадження обліку теплової енергії у житловому фонді міста, зокрема, у будинках ОСББ та ЖБК.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку