Головна  →  Новини  →  26 вересня 2013

«Київкомунсервіс» розпочав щорічну просвітницьку кампанію у столичних закладах освіти

23 вересня поточного року у міському Будинку природи відбувся семінар для освітян «Поведінка киян як чинник впливу на довкілля».

Комунальне підприємство «Київкомунсервіс» презентувало свій проект з формування екологічної культури молоді в рамках інформаційно-просвітницької кампанії «Обери чисте майбутнє», яка з 2010 року проводиться в навчальних закладах столиці.

«Щорічно з початком нового навчального року ми ретельно переглядаємо формат проекту, при необхідності вносимо корективи. Наприклад, у минулому році ми розширили тематику інформаційних уроків, додавши до напрямку поводження з відходами питання збереження біоресурсів та енергозбереження. Цього року завдяки партнерській громадській організації «Зелена бібліотека» наші заходи будуть проходити у супроводі мобільної екологічної фотовиставки з найактуальніших проблем збереження навколишнього середовища», – повідомив директор комунального підприємства Сергій Мельник.

Нагадаємо, що тренінгові заняття є абсолютно безкоштовними, вони розраховані на різні вікові категорії. Проводять їх фахівці, а також спеціально підготовлені волонтери-екологи.

Запросити фахівців у навчальний заклад можна за номером гарячої телефонної лінії комунального підприємства «Київкомунсервіс»: 594-77-11.

Перейти до спискуВерсiя для друку