Головна  →  Новини  →  25 вересня 2013

Кантрі-крос на Оболоні

Кантрі-крос на Оболоні

21 вересня 2013 року під егідою Автомобільної Федерації України та за підтримки голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації В.І. Антонова відбувся 6-й етап Кубка FAU з кантрі-кросу для квадроциклів «Ukrainian Cross-Country» «Оболонь», кантрі-крос на Дніпрі. Від Оболонської райдержадміністрації привітати учасників кантрі-кросу завітали в.о.голови Владислав Патрушев та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Образцов. На цьому етапі учасники зійшлись в боротьбі за перемогу на мальовничій трасі в Оболонському районі м.Києва, на косі затоки Собаче гирло (перетин з вулицями Прирічна та Північна).

          Досвідчені спортсмени на минулих етапах турніру вже випробували на собі різноманітні траси - від льоду Київського водосховища до пісків Луганщини, різноманітні погодні умови - від морозу і хуртовин до майже пустельної спеки. І цього року погода піднесла «сюрприз» учасникам, помітно ускладнюючи боротьбу за перемогу: змагання відбувались під проливним дощем.У змаганнях взяли участь квадроцикли ATV класів «ATV-Cross», «ATV-Medium», «ATV-Hard», «ATV-Light» та їхні «родичі» баггі UTV класів «UTV-1000» і «UTV-800».
         Організатори, з урахуванням минулорічних побажань учасників і глядачів, підготували на Оболоні оновлену трасу: уболівальники змогли впритул стежити за ходом боротьби на трасі, отримавши море задоволення та адреналіну.

 

Перегляд фото

Перейти до спискуВерсiя для друку