Головна  →  Новини  →  23 вересня 2013

Для визначення права на призначення субсидії на опалювальний період 2013-2014 років киянам слід звертатися до органів праці та соціального захисту

У Департаменті соціальної політики інформують, для визначення права на призначення субсидії на опалювальний період 2013-014 років у жовтні 2013 року киянам слід звернутися до органів праці та соціального захисту населення.

Так, прийом громадян, які звертаються за призначенням житлової субсидії, проводиться щоденно у 10 районних управліннях праці соціального захисту населення. Також функціонують 69 філій органів соціального захисту населення, які розміщені в приміщеннях житлових організацій.

Загалом із січня 2013 року до районних управлінь праці та соціального захисту населення за призначенням житлової субсидії звернулися понад 43 тисяч столичних родин. Розрахунки житлових субсидій на підставі повного комплекту документів Проведено більше, ніж 42 тисячам родин, що складає 97,1% від загальної кількості звернень громадян.

Наразі понад 32 тисячі родин користується житловою субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Для посилення соціального захисту населення під час оплати житлово-комунальних послуг та з метою виконання завдань Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення при кожній районній у місті Києві державній адміністрації працюють комісії з питань призначення субсидій.

Протягом січня-серпня 2013 року за рішеннями зазначених комісій призначена житлова субсидія, як виняток, 8509 киянам, у тому числі 6347 киянам житлова субсидія призначена на загальну площу житла. Крім того, 5200 родинам призначена субсидія на загальну площу житла на підставі раніше прийнятих комісіями рішень.

Також кияни з функціональними обмеженими можливостями, які за станом здоров’я або з інших поважних причин не можуть особисто звернутися до органів соціального захисту, отримують допомогу в оформленні документів на призначення субсидії вдома від соціальних працівників Київського міського територіального центру та 11 районних територіальних центрів.

Перейти до спискуВерсiя для друку