Головна  →  Оголошення  →  19 травня 2017

30 травня відбудеться семінар для громадських об’єднань та інших ІГС - «ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ, ПОВ'ЯЗАНІ ІЗ ВЧИНЕННЯМ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДІЙ»

30 травня о 15.00  в приміщенні Оболонської райдержадміністрації відбудеться семінар для представників громадських об’єднань, органів самоорганізації населення та інших інститутів громадянського суспільства на тему «ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ, ПОВ'ЯЗАНІ ІЗ ВЧИНЕННЯМ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДІЙ».

На семінарі будуть надані роз’яснення щодо реєстрації інститутів громадянського суспільства, внесення змін до установчих документів, порядок їх подачі для перереєстрації. Учасники семінару матимуть можливість отримати відповіді на актуальні та проблемні питання.  

Нагадаємо, що в грудні 2016 року прийнято Проект Закону про внесення змін  до Податкового кодексу України 5368, яким продовжено строк формування нового Реєстру неприбуткових установ та організацій до 1 липня 2017 року. Неприбуткові підприємства, установи та організації, які не привели свої установчі документи у відповідність із нормами пункту 133.4 статті 133 цього Кодексу, після 1 липня 2017 року виключаються контролюючим органом з Реєстру неприбуткових установ та організацій, тобто втрачають статус неприбутковості.   

 Семінар проведуть: 

- начальник відділу державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань В.М. Клапцуняк;

- представники ДФС в Оболонському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві;

- представники системи Безоплатної правової допомоги.

Запрошуємо усіх охочих на семінар 30 травня о 15.00, вул. Тимошенка, 16, каб.300.

Контактний телефон: 426-49-49, відділ з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку