Головна  →  Оголошення  →  28 березня 2017

Повідомлення про проведення громадського обговорення

Шановні мешканці Оболонського району!

1 березня 2017 року на засіданні Постійної комісії з питань культури, туризму та інформаційної політики Київської міської ради було розглянуто проект рішення Київради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки релігійній громаді Пресвятої Трійці в Оболонському районі м.Києва Української Греко-Католицької Церкви на вул. Північній в Оболонському районі м.Києва для будівництва, експлуатації та обслуговування храму».

Орієнтовна площа запропонованої для будівництва ділянки: 0,22 га.

Адреса ділянки: поряд з ДНЗ №664 (вул. Північна, 4г), «Центром первинної медико-санітарної допомоги №1» (вул. Північна, 4а) та житловим будинком №10.

За результатами розгляду, членами комісії було ухвалено рішення повернутись до повторного розгляду питання після проведення громадського обговорення.

Детальна інформація: http://kmr.gov.ua/uk/content/proekt-rishennya-kyyivskoyi-miskoyi-rady-5691

З метою вивчення та врахування громадської думки, створення умов для участі громадян у розробленні проектів рішень з важливих питань суспільного життя та підвищення якості  підготовки  таких рішень Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє про проведення громадського обговорення питання відведення земельної ділянки релігійній громаді Пресвятої Трійці в Оболонському районі м.Києва Української Греко-Католицької Церкви на вул. Північній в Оболонському районі м.Києва для будівництва, експлуатації та обслуговування храму.

Термін проведення: 28 березня 2017 р. – 11 квітня 2017 р.

Висловити свою думку Ви можете надіславши пропозиції за формою:

Прізвище __________________________________________________________

Ім’я ______________________________________________________________

По батькові ________________________________________________________

Місце реєстрації ____________________________________________________

Організація (установа) _______________________________________________

Посада ____________________________________________________________

Тел./факс/ e-mail ____________________________________________________

Пропозиції _________________________________________________________

Адреса подання пропозицій: відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, вул. Тимошенка, 16, [email protected].

Відповідальна особа: начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Тюкачова Ольга Юріївна,  418-30-64, 426-49-49.

Перейти до спискуВерсiя для друку