Головна  →  Новини  →  23 березня 2017

Урочисте відкриття виставки фоторобіт «На лінії вогню» відомого фотографа Юрія Величка

У школі №8 відбулося урочисте відкриття виставки фоторобіт «На лінії вогню» відомого фотографа, учасника бойових дій, воїна батальйону Донбас - Юрія Величка.

На його знімках немає випадкових особистостей, адже Юрій Величко фотографує своїх побратимів. Тих, з ким пліч-о-пліч захищає нашу країну. Він фотографує на війні. Він не юнак. Не відомий артист чи журналіст. Але його власне "Мистецтво на війні" залишиться в історії. І так само, як і ми, хтось, колись шукатиме відповідь на питання "Хто ці неймовірні чоловіки, що боронили Україну?". Сподіваємось, відповідь вони матимуть, адже завдяки Юрію, ми знатимемо наших героїв в обличчя.  І будемо знати Юрія, який серед жаху війни зумів побачити красу душі.

Серед гостей заходу були присутні: боєць з позивним «Фотограф» Юрій Величко, голова правління ГО Київскої міської спілки ветеранів АТО «Перун» Костянтин Кошарний, його заступник Олексій Герман, психолог ГО «Перун» Ірина Кібич, ветеран АТО Павло Кулик, керівник апарату Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Совенко, голова Оболонської районної в м. Києві партійної організації "Об'єднання "Самопоміч" Ігор Іванов, бійці батальону «Донбас-Україна», які днями відправляються на передову.

Діти та вчителі мали змогу поспілкуватись із Юрієм та бійцями АТО, розпитали про будні воїнів, про життя на «лінії вогню». Учні навчального закладу зібрали невеликі подарунки-привітання бійцям 46-го окремого батальйону спеціального призначення «Донбас-Україна», які після відкриття виставки були передані до рук військових.

 

За інформацією управління освіти

001
002
003
004
005
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016
017
018
019
020
 
Перейти до спискуВерсiя для друку