Головна  →  Новини  →  9 грудня 2016

Відбулося засідання конкурсної комісії з питань передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Києва

30 листопада 2016 року в приміщенні Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації (м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 16, каб. 300) відбулося засідання конкурсної комісії з питань передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Києва, віднесеного до сфери управління Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, відповідно до оголошення в газеті «Хрещатик» від 09.11.2016 № 121 (4891) по трьох об’єктах оренди.

Згідно вищезазначеного оголошення, документи для участі в конкурсі на право оренди окремо розташованої нежитлової будівлі площею 31,2 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Героїв Дніпра, 42-Г надійшли від двох претендентів: ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД» та ФОП Бабіча Дмитра Борисовича.

За результатами розгляду комісією поданих претендентами документів, ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД»було включено до списку претендентів, допущених до участі в Конкурсі. Конкурсна пропозиція ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД», як єдиного претендента, допущеного до участі в Конкурсі без застосування принципу аукціону, становить 4800,00 грн (чотири тисячі вісімсот гривень, 00 коп.).

Переможцем конкурсу на право оренди окремо розташованої нежитлової будівлі площею 31,2 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Героїв Дніпра, 42-Г, визнано ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД».

Документи для участі в конкурсі на право оренди окремо розташованої нежитлової будівлі площею 20,8 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Героїв Дніпра, 42-В надійшли від трьох претендентів: ТОВ «Перший Київський благострой», ТОВ «Трейд Інвест ЛТД» та ФОП Васенко Світлани Ігорівни.

За результатами розгляду комісією поданих претендентами документів,  ФОП Васенко С.І. було включено до списку претендентів, допущених до участі в Конкурсі. Конкурсна пропозиція ФОП Васенко С.І., як єдиного претендента, допущеного до участі в Конкурсі без застосування принципу аукціону, становить 1500,00 грн (одна тисяча п’ятсот гривень, 00 коп.).

Переможцем конкурсу на право оренди окремо розташованої нежитлової будівлі площею 20,8 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Героїв Дніпра, 42-В, визнано ФОП Васенко С.І.

Документи для участі в конкурсі на право оренди окремо розташованої нежитлової будівлі площею 31,2 кв. м, що знаходитьься за адресою: м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 29-Д надійшли від двох претендентів: ТОВ «Перший Київський благострой» та ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД».

За результатами розгляду комісією поданих претендентами документів, ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД» було включено до списку претендентів, допущених до участі в Конкурсі. Конкурсна пропозиція ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД», як єдиного претендента, допущеного до участі в Конкурсі без застосування принципу аукціону, становить 4200,00 грн (чотири тисячі двісті гривень, 00 коп.).

Переможцем конкурсу на право оренди окремо розташованої нежитлової будівлі площею 31,2 кв. м, що знаходитьься за адресою: м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 29-Д, визнано ТОВ «ЗАГРОС-ТРЕЙД».

Протокол № 7 засідання  конкурсної комісії з питань передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Києва, віднесеного до сфери управління Оболонської  районної в місті Києві державної адміністрації 

Перейти до спискуВерсiя для друку