Головна  →  Новини  →  11 листопада 2016

Відбулося засідання конкурсної комісії з питань передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Києва

У приміщенні Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Маршала Тимошенка, 16, каб. 300) 28.10.2016 відбулося засідання конкурсної комісії з питань передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Києва, віднесеного до сфери управління Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, відповідно до оголошення в газеті «Хрещатик» від 07.10.2016 № 108 (4878).

Згідно зазначеного оголошення, документи для участі в конкурсі на право оренди частини вестибюлю першого поверху нежитлової будівлі загальною площею 5 кв.м, що розташована на вул. Тимошенка, 16 надійшли від трьох претендентів: фізичної особи-підприємця Родіонова Дмитра Олександровича, фізичної особи-підприємця Кропотка Романа Володимировича та товариства з обмеженою відповідальністю «АНДЕР РЕНТ».

За результатами розгляду комісією поданих претендентами документів, товариство з обмеженою відповідальністю «АНДЕР РЕНТ» було включено до списку претендентів, допущених до участі в Конкурсі. Конкурсна пропозиція товариства з обмеженою відповідальністю «АНДЕР РЕНТ», як єдиного претендента, допущеного до участі в Конкурсі без застосування принципу аукціону, становить 1001,00 грн (одна тисяча одна гривень, 00 коп).

Переможцем конкурсу на право оренди частини вестибюлю першого поверху нежитлової будівлі загальною площею 5 кв.м, що розташована на вул. Маршала Тимошенка, 16, визнано товариство з обмеженою відповідальністю «АНДЕР РЕНТ».

Протокол № 6 засідання конкурсної комісії з питань передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Києва, віднесеного до сфери управління Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації від 28.10.2016 року

Перейти до спискуВерсiя для друку