Головна  →  Новини  →  4 листопада 2016

Ветерани Оболонського району вшанували загиблих воїнів-визволителів Києвам

Сьогодні, в Оболонському районі м.Києва відбулись урочистості з нагоди 72-ї річниці визволення України та 73-ї річниці визволення міста Києва від нацистів.

Розпочались заходи на території Пуща-Водицького кладовища, біля Меморіального комплексу воїнам, що загинули в 1941-1945 роках, де відбувся мітинг пам’яті. Ветерани Другої світової війни разом з  представниками районної влади та учасниками заходу вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя дарували мирне сьогодення. З вітальним словом до ветеранів та громадськості звернувся заступник голови Оболонської райдержадміністрації Сергій Блохов. «Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю воїнів, які в ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю. Ваші відвага, героїзм та нескореність духу назавжди залишаться зразком для прийдешніх поколінь. На жаль, сьогодні Україна знову переживає важкі часи, але я впевнений, що українські солдати вистоять у цій битві, і наша Україна знову буде вільною та квітучою», - зазначив, зокрема, Сергій Володимирович та побажав ветеранам здоров'я, довголіття, миру, щастя та благополуччя в родинах. Під час урочистостей, учасника Другої світової війни Миколу Андрійовича Резніка було нагороджено медаллю "70 років визволення України від фашистських загарбників" 

Після цього, відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника воїнам Другої світової війни. Слова вдячності та пошани ветеранам висловили військовий комісар Оболонського районного у м. Києві військового комісаріату, полковник Збройних Сил України Вадим Слєпко та керівник апарату Петро Совенко.

Після офіційної урочистої частини ветеранів запросили до столу, де їх чекав святковий обід та «фронтові 100 грамів».

  

Перегляд фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку