Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2016

Свято до Дня захисника України в НВК №240 «Соціум»

В переддень великого свята Покрови, в НВК №240 «Соціум» відбулося грандіозне свято! Відзначали другий етап Дня захисника України.

Розпочалося дійство зі святкової лінійки, на котрій учні 5-6-7 класів представили свої курені, дружно й завзято заспівали свою пісню. Яскраві вишиванки, емблеми, прапори, котрі маяли над дитячими головами - все вселяло в душі радість і завзяття.

На святі були присутні почесні гості: начальник управління освіти Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Вахнюк Наталія Миколаївна, заступник начальника управління освіти Скляр Віталій Леонідович, помічник депутата міської ради Старовойта Володимира Миколайовича Сидоренко Олег, бійці полку «Азов» Птаха й Троя, котрі прибули на свято прямо з передової.

Гордість розпирала дитячі груди від того, що на них споглядають вчорашні бійці української армії, котрі не на словах знають, що таке боронити рідну землю. Вони ж допомагали майбутнім захисникам знайомитися з військовою справою, розповідали про зброю, розбирали з ними автомати...

На одній зі станцій козачата куштували справжню кашу, приготовану у них на очах у справжній воєнно - польовій кухні. Що може бути смачнішим після маршу, пісні, різних конкурсів, азарту й метушні.

А от 8-9 класі вже мали більш серйозне завдання: їх чекав історичний квест «Як козаки...». Щоб виконати завдання, слід було об'єднатися в дружну команду, вміти підставити плече другові, швидко й чітко реагувати на питання.

Учні 10-11 класів були наставниками для 1-9 класів під час проходження усіх станцій і виконання завдань. У підготовці й проведенні свята також активну участь брали члени учнівського самоврядування школи та батьки. Так що знову все в нас добре вийшло завдяки злагодженій роботі учителів, учнів та батьків.

Кожний, хто побував на святі, запам'ятає цю чудову атмосферу, цей прекрасний час змагання, підтримки, єдності. Кожний зрозумів, що бути захисником своєї держави почесно.

Тож нехай свята Покрова підтримає наших бійців у їх ратних подвигах на благо України, а ми будемо готуватися стати гідною зміною для них. Зі святом, дорогі Захисники України! Слава Україні!

 

За інформацією управління освіти

 

1_o
2_o
3_o
4_o
5_o
6_o
7_o
 

 

 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку