Головна  →  Новини  →  2 вересня 2013

У системі «Картка киянина» зареєстровано понад 225 тисяч мешканців столиці

Наразі заявки на реєстрацію в системі «Картка киянина» й отримання соціальної картки подали понад 225 тисяч киян. Про це повідомила директор Департаменту соціальної політики КМДА Тетяна Костюренко.

«Фахівці районних управлінь праці та соціального захисту в системі «Картка киянина» зареєстрували 163 101 особу. Ще 62 051 особа зареєстрована банком «Хрещатик» – партнером проекту. Таким чином, всього на кінець серпня в системі було зареєстровано 225 152 особи. Продовжується й видача карток киянам, які зареєструвалися в системі раніше. Загалом їх видано 154 540 тисяч», – розповіла Тетяна Костюренко.

Вона також закликала мешканців столиці, які мають право на отримання соціальної картки, але ще не реалізували його, звертатися до районних управлінь соцзахисту.

«Картка киянина» є для міста пріоритетним соціальним проектом, який ми впроваджуємо у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України та програми глави держави «Україна для людей». Сьогодні картка дозволяє купувати ліки в мережі аптек комунального підприємства « Фармація» та товари в найбільших мережах супермаркетів зі знижкою. Вона також є проїзним документом в метрополітені. Надалі місто розширюватиме функціонал картки, пропонуючи її власникам все нові й нові соціальні послуги. Тому киянам, які мають право цього року отримати картку, а це 425 тисяч мешканців столиці, серед, яких пенсіонери, інваліди, чорнобильці та інші, рекомендую не зволікати з її отриманням. Управління соцзахисту готові прийняти усіх», – зазначила Тетяна Костюренко.

Перейти до спискуВерсiя для друку