Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

6-й туристсько-оздоровчий збір-похід «Активна молодь – здорова нація» відбувся для учнівської молоді Оболонського району

Опубліковано 02 липня 2021 року о 10:40

Незважаючи на усі перешкоди і труднощі, 6-й туристсько-оздоровчий збір-похід «Активна молодь – здорова нація» відбувся! І не просто відбувся, а подарував яскраві, вражаючі та незабутні емоції учнівській молоді Оболонського району!

Понад 100 дітей заїхали в наметовий табір у мисливські угіддя урочища Сухолуччя на березі Київського моря. За сім днів перебування у живописному місці діти пройшли справжню туристську підготовку. Кожен день на спеціальних локаціях проводились заняття, на яких діти опанували основи орієнтування і навчились працювати з топографічною картою місцевості, познайомилися з основами спортивного  туризму і подолання природних перешкод, плавали на катамаранах і каяках, здійснювали велосипедні лісові мандрівки,  освоювали ази самооборони, займалися в майстер-класах з декоративно-ужиткового мистецтва. 

Велике задоволення учасники збору-походу отримали від приїзду гостей – представників ТСО України, які провели показові заняття з вибухотехніки, приміряння ОЗК, розбирання і збирання автоматів, стрільби з пневматичних гвинтівок, надання першої долікарської допомоги. Особливе захоплення викликав виступ службових собак, які демонстрували свої навики в пошуковій роботі.

Не можна не згадати про вечірні заходи, які проводились щодня. Конкурс акторської майстерності, в якому брали участь і педагоги, розважальні та інтелектуальні ігри,  казки, конкурси, костюмована залікова гра, вечірній перегляд фільмів, запальні дискотеки були яскравим завершенням активних  і насичених днів.

На фінальному вогнищі всі прийняли участь у яскравому дійстві, приуроченому святу Івана Купала (за старим календарем), співали українські народні пісні, приймали участь у народних забавах, запускали вінки у воду та шукали чарівну квітку папороті…

Не обійшлось і без нагороджень і подарунків. Діти отримали грамоти,  пам’ятні подарунки, солодощі, якими смакували всім загоном. 

Але, на жаль, табірна зміна дійшла до кінця  і діти з сумом роз’їжджались додому, згадуючи нових друзів, купання в чистому, прозорому озері у літню спеку,  та плекаючи надію через рік зустрітися знову в цих мальовничих місцях.

Організатори заходу, якими були Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва та ВГО «Об’єднані війною. 90-й батальйон», висловлюють щиру подяку тим, хто доклав чимало зусиль для того, щоб цей захід відбувся. А саме: Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація, депутат Київської міської Ради Владислав Трубіцин, Управління освіти Оболонського району, ГО «Межигір’я», засновник компанії МЖК «Оболонь» Антонов Василь Іванович.

Також до проведення навчальної частини долучились Український центр реального айкідо (УЦРА), кінологічна служба при ГО ТСО України, Кіровоградська обласна організація товариства сприяння оборони України, Громадська спілка «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», команда парамедиків «Вітерець».

 

За інформацією ЦТКУМ

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux