Головна  →  Новини  →  29 лютого 2016

Традиції українського народу вивчають учні спеціалізованої школи № 194 «Перспектива»

Сьогодні ми з вами живемо в чудовий час, користуємося досягненнями науки і техніки, маємо швидкий доступ до будь-якої інформації, озброєні ґрунтовними знаннями, чимало вміємо, а ще не так давно люди жили зовсім по-іншому.

Вони багато фізично працювали, щоб забезпечити себе всім необхідним для життя, виконували різні роботи, про які ми сьогодні і не здогадуємось, та й відпочивали зовсім не так, як ми тепер. Але всі кращі надбання і досягнення нашого народу, його звичаї і традиції, пісні і думи не пропали даремно, не канули у вічність, вони збереглися і до нині не тільки в генетичній пам'яті, але і в теперішній культурі, в побуті, у звичаях нашого народу, тобто у нашому серці, як щось дороге і трепетне, притаманне тільки нам, українцям. Тому ми час від часу і повертаємось до народного джерела, до тих традицій, звичаїв, з яких беремо наснагу і сьогодні, бо це все наше, рідне, дороге, любе та миле нашому серцю.

У 3-а класі спеціалізованої школи № 194 «Перспектива» відбулося свято традицій нашого народу. У барвистих віночках, яскравих вишиванках діти співали українські народні пісні, грали в стародавні народні ігри, розповідали про традиції побуту українських родин. Це дійство третьокласники підготували під керівництвом учителя початкових класів Цесаренко Т.О., вихователя Коломієць Ю.О. та показали для учнів 1 - 2 класів школи.

 

p2240004
p2240007
p2240038
p2240054
p2240075
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку