Головна  →  Новини  →  11 вересня 2013

Олександр Попов взяв участь в олімпійському уроці Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер»

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України у Києво-Печерському ліцеї № 171 «Лідер» відбувся олімпійський урок. На незвичайний урок завітали почесні гості: голова КМДА Олександр Попов, заслужений майстер спорту СРСР та України, олімпійський чемпіон з фехтування Вадим Гутцайт, заслужений майстер спорту України, олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Наталія Добринська, заслужений майстер спорту України, призерка олімпійських ігор Ганна Безсонова.

«Наша головна мета – навести лад у спортивному господарстві, зокрема, реконструювати та збудувати нові спортивні об’єкти – як майданчики на прибудинкових територіях, так і мультифункціональні комплекси. Безумовно місто знайде необхідні ресурси і створить належні умови для залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, привчатиме до здорового способу життя. Адже доступна спортивна інфраструктура є важливою передумовою формування та розвитку потужного фізкультурно-масового руху серед мешканців столиці», – зазначив Олександр Попов.

Він також запросив усіх учнів відвідати святкові заходи, які відбудуться на Хрещатику 14 вересня та зауважив, що наразі місто активно працює над виконанням завдань Президента України у рамках соціальної ініціативи «Діти – майбутнє України».

На завершення заходу учні ліцею поспілкувалися з видатними спортсменами та продемонстрували власні уміння під час товариського змагання.

Зауважимо, що з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України 14 вересня з 08:00 до 20:00 на території паркувального майданчика торгово-розважального комплексу «Дрім Таун» з боку станції метро «Оболонь» відбудеться спортивно-розважальний захід «Honda Day».

Також під Аркою Дружби народів упродовж дня кожен охочий зможе долучитися до спортивно-танцювальних флеш-мобів «Київ-екстрім вікенд».

О 10:00 на акваторії Райдужного озера відбудеться VI Київський міський фестиваль зі спортивної рибної ловлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату «Золота рибка».

Крім того, з 10:00 на Хрещатику та Майдані Незалежності проводитимуть турніри фізкультурно-спортивних ігор на майданчиках «Юка». Об 11:00 розпочнуться фінальні змагання Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх – єднає Україну!».

Крім того, о 12:00 на Хрещатику відбудеться традиційна акція Національного олімпійського комітету України – Всеукраїнський Олімпійський урок на майданчику. Програму продовжить спортивно-видовищне свято «Стрибки на майдані».

До того ж з нагоди свята у центрі столиці відбудуться спортивно-видовищні змагання з армліфтингу, спортивно-розважальна програма «Спорт об’єднує», а також змагання та показові виступи з футболу.

Перейти до спискуВерсiя для друку