Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2015

Участь делегації Оболонського району у заходах Київського військового ліцею імені І. Богуна

Делегація Оболонського району, у складі начальника управління освіти Оболонського району Вахнюк Н.М., начальника відділу виховної та позашкільної роботи Косяк Р.С., адміністрації та учнів СЗШ № 9 взяла активну участь у міських урочистостях з нагоди Дня захисника України,  які відбувалися у Київському військовому ліцеї імені І. Богуна.

На заході були присутні: заступник голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В., директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Фіданян О.Г., заступник Київського військового комісара Слюсаренко І.В., бійці Антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовці Збройних Сил України, батьківська, педагогічна  та учнівська спільнота Києва.

Ганна Вікторівна Старостенко привітала військовослужбовців Збройних Сил України і зазначила: «Ми у вічному боргу перед тими, хто захищав нас під час Другої світової, і перед тими, хто сьогодні бореться за мир на сході. Саме тому київська міська влада намагається всіма можливими засобами забезпечити соціальну підтримку всім захисникам України». Гостей свята також привітали кадети ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус», вихованці Народного художнього колективу ансамблю танцю «Україна», Дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство», Народного художнього колективу ансамблю танцю «Пульс» та студенти Київської муніципальної української академії танцю ім. Сержа Лифаря.

У рамках урочистостей  делегація Оболонського району передала воїнам, які перебувають у зоні проведення АТО, малюнки, обереги та листи школярів з привітанням з Днем захисника України і побажанням міцного здоров'я, віри у перемогу, незламного духу і миру в Україні.

1
2
6
8
122
126
127
6447z4
6447z5
14203
dscn6588
Перейти до спискуВерсiя для друку