Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2015

Довіра суспільства – шлях до європейської фіскальної служби

На хвилі вдосконалення та реформування податкової та митної системи відбувається велика кількість змін та перетворень, які направлені на комфортні умови ведення бізнесу та розвиток національної економіки. Саме виважені рішення та конструктивна співпраця органів державної влади та бізнесспільноти мають рухати нашу країну до європейських стандартів.

Не залишаючись осторонь проблем, які хвилюють бізнесові структури, керівництво Оболонської податкової інспекції столиці  на постійній основі проводить зустрічі із суб’єктами господарювання. Так, за участі заступника начальника ДПІ Артема Гандзюка відбулися зустрічі за «круглим столом» з керівниками промислових підприємств району. Тематика  таких заходів була різною: від обговорення проектів нормативних-правових актів  у сфері оподаткування,  до вирішення спірних питань за результатами проведених перевірок. А мета їх одна, знайти компромісне рішення у рамках правового поля.

Спілкуючись з учасниками заходів Артем Гандзюк повідомив про головні завдання відомства, а це: поліпшення процесу адміністрування податків, у тому числі створення автоматизованих систем, інтелектуального адміністрування, вдосконалення механізмів апеляційного оскарження та стягнення податкового боргу, забезпечення наповнення бюджету для виконання державою своїх функцій та боротьба з корупцією.

За словами Артема Миколайовича, колектив інспекції керується новими принципами  у роботі, які  спрямовані на зміну ставлення платників податків до працівників фіскальних органів, відновлення їх довіри та підтримки.

Кожен платник може розраховувати на партнерський діалог з контролюючими органами, який нині є одним із пріоритетних напрямів у  роботі ДФС. Ми крок за кроком будемо втілювати у життя ті цінності, які притаманні європейській спільноті.

 ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС  у м. Києві 

Перейти до спискуВерсiя для друку