Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2015

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

Відповідно до п.7.1 Положення про Громадську раду, рішенням Загальних Зборів Громадської ради прийнято рішення припинити членство трьох членів Громадської ради.

На підставі п.7.2 Положення про Громадську раду прийнято рішення про довибори нових членів Громадської ради від Інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС).

Для участі в Зборах з питань довиборів складу Громадської ради необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу ІГС.

До заяви додаються:

1) засвідчена в установленому порядку копія рішення, прийнятого у порядку, встановленому установчими документами ІГС, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

2) біографічна довідка делегованого представника ІГС із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, мотивація бути членом Громадської ради при Органі, можливий напрямок роботи в Громадській раді, контактний телефон та адреса електронної пошти, за підписом цього представника, за підписом делегованого представника ІГС, засвідчена підписом керівника ІГС та відбитком печатки (за наявності); 

3) засвідчена в установленому порядку копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій;

4) засвідчена в установленому порядку копія статуту (положення) ІГС; 

5) згода (суб’єкта персональних даних — делегованого представника ІГС) на збір та обробку персональних даних (в тому числі оприлюднення на офіційному веб-сайті Органу) за підписом делегованого представника ІГС; 

6) інформація про результати діяльності ІГС (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли ІГС працює менше року, - за період діяльності), за підписом керівника ІГС та відбитком печатки (за наявності);

7) відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Прийом документів від інститутів громадянського суспільства здійснюватиметься з 09.10.2015 по 30.10.2015, включно, у робочі дні з 11 до 16 години (обідня перерва з 13 до 14 години) за адресою: м. Київ, вул. Тимошенка, буд. 16, каб. 113.

Відповідальні особи за прийом та реєстрацію документів від ІГС:

- секретар Громадської ради при Оболонській РДА - Гончарук Василь, т.(096)-036-00-00;

- головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Оболонської РДА -  Рихлик Андрій, т. (044) 419 06 74, (095) 462 57 06.

Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/groups/834790126602393/

Електронна пошта: [email protected]

 

Перейти до спискуВерсiя для друку