Головна  →  Новини  →  10 вересня 2013

З нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту у столиці відбудеться низка спортивно-масових заходів

                   У столиці завершуються останні приготування до відзначення Дня фізичної культури і спорту. Напередодні державного свята у столиці відбудуться офіційні урочистості.

Так, 12 вересня о 16:00 у Колонній залі КМДА відбудеться зустріч керівництва міста з учасниками літніх та зимових Олімпійських, Параолімпійських та Дефлімпійських ігор, переможцями і призерами міжнародних змагань, керівниками фізкультурно-спортивних організацій, спортсменами, тренерами та ветеранами галузі фізичної культури і спорту.

У рамках святкування з 13 до 15 вересня у столиці відбудеться фінал чемпіонату на Кубок міста Києва з дисципліни «перегони на водних мотоциклах». Побачити водну боротьбу за першість можна буде на території Центру військово-патріотичного і фізичного виховання дітей та молоді «Єдність», за адресою: вул. Прирічна, 11.

Крім того, 13 вересня об 11:00 у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» розпочнеться виставка-форум «Долучити дитину до спорту, спорт та спортивна індустрія України».

У Департаменті освіти і науки, молоді та спорту інформують, що усі святкові заходи об’єднані однією метою – популяризація здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України». Тож безпосередньо у суботу, 14 вересня, головна вулиця країни перетвориться на суцільний спортивний простір з розмаїттям видовищних спортивних активностей. Також багато цікавого відбудеться й у різних куточках столиці.

Зокрема, у суботу (14 вересня) з 08:00 до 20:00 на території паркувального майданчика торгово-розважального комплексу «Дрім Таун» зі сторони станції метро «Оболонь» відбудеться Спортивно-розважальний захід «Honda Day». 

Також під Аркою Дружби народів упродовж дня кожен охочий зможе долучитися до спортивно-танцювальних флешмобів «Київ-екстрім вікенд».

З 10:00 на Хрещатику та Майдані Незалежності проводитимуть турніри фізкультурно-спортивних ігор на  майданчиках «Юка». Об 11:00 розпочнуться фінальні змагання Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх – єднає Україну!».

Крім того, о 12:00 на Хрещатику відбудеться традиційна акція Національного олімпійського комітету України – Всеукраїнський Олімпійський урок на майданчику. Програму продовжить спортивно-видовищне свято «Стрибки на майдані».

До того ж з нагоди свята у центрі столиці відбудуться спортивно-видовищні змагання з армліфтингу, спортивно-розважальна програма «Спорт об’єднує», а також змагання та показові виступи з футболу.

Перейти до спискуВерсiя для друку