Головна  →  Новини  →  21 серпня 2015

Проведено семінар для колективу Централізованої бібліотечної системи Оболонського району міста Києва

20 серпня 2015 року за ініціативи районного управління Пенсійного фонду України в трудовому колективі Централізованої бібліотечної системи відбувся семінар. Під час заходу розглядалися питання  реформування системи пенсійного забезпечення України, легалізації заробітної плати та трудових відносин у сфері зайнятості населення, реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Начальник управління Олена Володимирівна Бойко, перший заступник начальника управління Ольга Володимирівна Захарій та начальник відділу перерахунків пенсій Євгенія Миколаївна Говорун розповіли про мету, завдання та строки запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, про пряму залежність розміру майбутньої пенсії від розміру заробітної плати. Ознайомили присутніх з новаціями пенсійного забезпечення та з послугами веб-порталу розробленого та впровадженого з метою покращення якості та оперативності обслуговування.

Наприкінці зустрічі представники управління надали вичерпні відповіді на запитання присутніх та розглянули можливість подальшої співпраці щодо надання роз’яснень.

Перейти до спискуВерсiя для друку