Головна  →  Новини  →  5 серпня 2015

Запрошуємо платників податків скористатися електронними сервісами ДФС України

Електронне спілкування давно стало нормою в податковому відомстві, адже це дозволяє платникам значно заощадити свій робочий час при оформленні та поданні звітності до фіскальних органів. Тож для якісного та комфортного обслуговування платників податків та громадян Державною фіскальною службою України запроваджено цілий ряд електронних сервісів, який постійно вдосконалюється та перелік якого поповнюється.

Зокрема, оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником ПДВ, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою допоможе сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Для того, щоб перевірити надійність ділового партнера достатньо знати його код ЄДРПОУ або ж точну його назву, ввести відому інформацію в одне з полів і система здійснює пошук по ряду баз даних, доступних для публічного використання і повідомляє результати пошуку.

Для платників представлена можливість використання також інших корисних сервісів на офіційному веб - порталі ДФС України за електронною адресою: www.sfs.gov.ua, таких як «Декларування on-line», «Пульс», «Анулювання реєстрації платників ПДВ», «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», «Дані Реєстру платників ПДВ», «Дані про взяття на облік платників податків», «Електронний кабінет платника податків», «Митна статистика», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Електронна звітність», «Електронна митниця», «Адреси масової реєстрації», «Реєстр страхувальників», «Реєстр платників єдиного податку», «Заповнення декларації громадянами» тощо.

Запрошуємо платників податків не пропустити можливість заощадити свій робочий час та отримувати необхідну інформацію за допомогою електронних сервісів Державної фіскальної служби України.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку