Головна  →  Новини  →  27 липня 2015

Відбулась зустріч для бійців АТО «Коло взаємодопомоги»

Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить роботу з різними категоріями осіб. У зв’язку з проведенням антитерористичної операції пріоритетним напрямком роботи стало надання соціальних послуг бійцям АТО та членам їх сімей.

Під час відвідування учасників АТО спеціалісти Центру вивчають як їх особисті потреби, так і потреби сім’ї, пропонують соціальні послуги: консультації психолога, юриста, соціального педагога та надають інформаційні послуги.

Серед запитів, з якими учасники АТО звертаються до Центру, можна виокремити ряд спільних для кожного бійця питань. У зв’язку з цим на базі Оболонського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 23 липня було організовано зустріч для бійців АТО «Коло взаємодопомоги». Метою якої визначено допомогу у вирішенні нагальних соціально-побутових проблем як самого бійця, так і членів його родини. До зустрічі були також залучені представники Управління праці та соціального захисту населення, Центру зайнятості, ГО «Спілка ветеранів АТО».

По завершенню зібрання кожен боєць отримав роздатковий матеріал, який включав в себе дорожню карту щодо надання медичної допомоги учасникам АТО, пам’ятку про пільги, що передбачені учасникам АТО, контакти мережі РЦСССДМ м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку