Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбувся святковий концерт, присвячений 10-річчю з дня заснування ОСН «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12»

Опубліковано 29 травня 2015 року о 11:33

24 травня 2015 року в рамках творчих зустрічей «Від серця до серця» відбувся святковий концерт «Мій дім – моя родина!», присвячений 10-річчю з дня заснування Органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12».

Святкування проходило просто, у дворі біля будинку, були присутні як мешканці, так і гості з сусідніх будинків.

Гостей чекала насичена музична програма, звучало багато віршів та слів поздоровлення. Вже традиційно у концерті брали участь брати-скрипалі Даніїл та Богдан Кліменко,  талановита скрипаль Олена Войтова, вокалісти Тетяна Саютіна та Таїсія Мунтян, віршотворець Валерій Купченко. Також цього дня порадували присутніх своїми талантами Маргарита Яковенко (флейта), Ольга Яковенко (баян), вокалісти - Наталія Загородна та Наталія Грицай.

На концерті звучали класичні та народні твори, такі як:

Ігор Шамо - гімн «Києве мій», Франц Шуберт - «Аве Марія», Ральф Лавленд - «Пісня з таємничого саду», Нікколо Паганіні - «Я думаю про тебе, любов моя…», Сергій Рахманінов - «Вокаліз», Жюль Массне - «Роздуми», Мірослав Скорік - «Мелодія», Євгеній Дога - Вальс із к/ф «Мій ласкавий та ніжний звір», народні пісні «Рідна мати моя» - музика Платон Майборода, слова Андрій Малишко, «Чорнобривці» - музика Володимира Верменича, слова Миколи Сингаївського, вірші Лілії Аксьонової та інші.

Від імені голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака присутніх привітала начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Ольга Тюкачова. Вона вручила Подяку за особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди 10-річчя з дня створення Органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Мінський проспект, 12» керівнику ОСН Юлії Шевеленко. В свою чергу керівництво органу самоорганізації населення подякував районній владі за плідну співпрацю та увагу.

Традиційно фінальною піснею концерту стала «Молитва за Україну», яку всі присутні співали разом, адже переживання за долю країни близьке кожному з нас.

Мешканці будинку Мінський проспект, 12 та гості прилеглих будинків були щиро вдячні за таку подію, яка дала їм можливість трохи перепочити від сучасних подій та надала нові сили, віру та надію в світле майбутнє нас та нашої країни.

Завершуючи концерт, його незмінна ведуча та організатор, керівник ОСН Юлія Шевеленко, зачитала вже всім відомі строки з пісні Тараса Петриненко «Господи, помилуй нас»:

«Навіть на останнім рубежі

 Промінь віри в нас ще не погас,

 Боже, Україну збережи,

 Господи, помилуй нас.

 Нам свою всемилість покажи

 Правдою повсюди й повсякчас,

 Боже, Україну збережи,

 Господи, помилуй нас.»

Організатори концерту дякують за підтримку всім хто долучився до створення цього концерту: Тетяні Каплінський, Маріанні Каплінський, Ользі Мунтян, Таїсії Мунтян (фото супровід), Світлані Оверченко, Миколі Дмітріву (транспорт), Воляник Олесю, Володимиру Дашевскому (відео супровід), Валерію Купченко (звукооператор). 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux