Головна  →  Новини  →  21 травня 2015

Відбулось чергове засідання Координаційної ради волонтерів Оболоні

20 травня 2015 року відбулось чергове робоче засідання Координаційної ради волонтерів Оболоні. На запрошення голови ради у засіданні взяв участь керівник апарату Оболонської РДА П.Совенко, також на засіданні були присутні представники засобів масової інформації та мешканці району.

 На засіданні було заслухано звіти представників волонтерських організацій. які входять до складу КРВО про їх діяльність за останній тиждень, зокрема про допомогу, бійцям що перебувають в зоні АТО. Також обговорено ситуацію, яка склалась з автомобільно заправними станціями щодо надання волонтерам пального для доставки вантажів в зону АТО.

Окремо обговорено питання можливості включення представників Координаційної ради волонтерів Оболоні до складу Ради волонтерів при Київському міському голові. За результатами обговорення прийнято рішення звернутись з відповідним листом до Київського міського голови.

Представник БО «Ветеран-1» О.Маматов доповів про останню поїздку в зону проведення АТО з метою доставки підрозділам, що знаходяться на передовій, гуманітарної допомоги, зокрема медикаментів. О.Маматов передав керівникам Координаційної ради прапор України на якому залишили свої подяки представники всіх підрозділів яким було надано допомогу. Необхідно відмітити, що гуманітарний конвой Координаційної ради волонтерів Оболоні прослідував вздовж всієї лінії фронту. 

Під час засідання представники Координаційної ради волонтерів Оболоні передали голові Оболонської райдержадміністрації О.Цибульщаку лист-подяку та сувенір від 8-ї окремої роти Добровольчого Українського Корпусу.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку