Головна  →  Новини  →  9 вересня 2013

Олександр Попов нагородив кращих підприємців столиці

Олександр Попов нагородив кращих підприємців столиці

 

Трудові колективи та керівники кращих підприємств столиці отримали нагороди з нагоди Дня підприємця. Урочиста церемонія відбулася у Колонній залі столичної держадміністрації. Почесні грамоти Київської міської держадміністрації та свідотства про присвоєння звання зразкового підприємства переможцям міського конкурсу-огляду суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування вручив особисто голова КМДА Олександр Попов. Він привітав представників столичного бізнесу зі святом та подякував за внесок у розвиток міста.

«Сьогодні одним із ключових джерел наповнення бюджету столиці є малий та середній бізнес. Лише цього року ми отримали близько 5 мільярдів гривень у вигляді податків. Тож місто зацікавлене у розвиткові бізнесу та підвищенні рівня соціального захисту працівників підприємств. Мені приємно відзначити, що в Києві ми маємо дуже хорошу тенденцію до утворення нових робочих місць – за останні три роки в місті побільшало на 145 тисяч вакансій», – зазначив Олександр Попов.

Очільник КМДА закликав столичну бізнес-спільноту до поглиблення співпраці на благо столиці. Він також наголосив на необхідності популяризації соціальної відповідальності бізнесу та його активної участі у громадському житті столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку