Головна  →  Новини  →  27 березня 2015

Відбулося засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками АТО

25 березня 2015 року відбулося засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції.

Засідання проводив голова Міжвідомчої координаційної комісії, заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації С.В.Блохов, який, зокрема, зазначив про необхідність проведення в загальноосвітніх навчальних закладах «уроків мужності» за участю бійців АТО, конкурсів малюнків серед дітей для вручення учасникам АТО. Також, запропонував організовувати зустрічі-привітання для бійців, що повертаються з зони АТО.

Перед початком засідання виступив представник від осіб, переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції, що проживають в санаторії «Джерело» Ястреб Олександр Анатолійович. Він повідомив про незрозумілих осіб, що знаходяться на території санаторію та влаштовують бійки, порушують громадський порядок та просив організувати пункт пропуску на території санаторію за участю міліції.

Заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення Клебанова О.Б. доповіла про список бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені або загинули в зоні проведення антитерористичної операції та їх потреби. Згідно списків станом на 25.03.2015 року в Оболонському районі 23 поранених та 6 загиблих бійців АТО.

Дмитрієва О.М., директор Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформувала про опрацювання списку знову прибулих поранених бійців АТО та допомогу, яка їм необхідна. Крім того, вона повідомила, що з 01.04.2015 року розпочинається робота з демобілізованими бійцями АТО в приміщені Центру за адресою: вул. Л. Гавро, 7-г, тел.:419-96-26.

Комісією було вирішено створити робочу групу у складі: начальника управління праці та соціального захисту населення  Клебанової О.Б., директора Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дмитрієвої О.М., представника благодійного фонду «Ветеран 1» Літаша І., начальника управління охорони здоров’я Некрасової М.А., голови громадської організації «Наша Оболонь» Гончарука В.В. з метою визначення розміру матеріальної допомоги пораненим бійцям та сім’ям загиблих учасників АТО. А, також, вирішили просити керівництво благодійного фонду «Ветеран 1» надати матеріальну допомогу трьом пораненим бійцям АТО та трьом сім’ям загиблих бійців АТО.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Клебанова О.Б., разом з представником благодійного фонду «Ветеран 1» Літашем І., доповіли про вручення матеріальної допомоги чотирьом пораненим бійцям, учасникам антитерористичної операції, мешканцям Оболонського району, відповідно до попередніх протоколів доручень засідань комісії. Також, ознайомила членів комісії з листом виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №002-227 від 25.02.2015 «Щодо охорони персональних даних учасників АТО».

Комісія розглянула заяви про матеріальну допомогу 5 осіб, переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку