Головна  →  Новини  →  19 березня 2015

Міліція підтримала пропозицію активістів співпрацювати у виявленні псевдоволонтерів

Як і було заплановано на попередній зустрічі, представники громадських організацій та районної влади зібрались 18 березня об 11 годині з метою обговорення проекту Положення про Координаційну раду волонтерів Оболоні при Оболонській РДА (назву консультативно-дорадчого органу в процесі роботи було змінено) та її персонального складу. Кожен із запропонованих до складу ради представників ГО коротко презентував напрямки діяльності своєї організації та надавав пропозиції до змісту Положення.

«Сподіваюсь, що всі, хто тут присутній сьогодні, й ті, хто приєднаються до нас в процесі роботи, налаштовані на серйозну, конструктивну співпрацю заради головної мети – організація ефективної волонтерської допомоги нужденним. А тим, кому потрібен тільки піар, - з нами не по дорозі», - наголосив голова РДА Олександр Цибульщак.

Запрошений на зустріч начальник Оболонського РУ ГУ МВС України у м.Києві, полковник міліції Анатолій Статкевич підтримав пропозицію активістів стосовно налагодження співпраці у виявленні псевдоволонтерів та шахрайств у цій сфері, приклади яких вже зафіксовані на території району.

На наступній зустрічі, через тиждень, вирішено затвердити Положення про раду та її склад (з урахуванням пропозицій від ГО) та обговорити план роботи на найближчий період.

Перейти до спискуВерсiя для друку